Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Девојката, не шминката, фустанот, долната облека или скапите обувки/штикли.
Само она ме интересира, начинот на кој ја наведнува главата кога разговара, начинот на кој го пие кафето, и се останато, само она ми е важна се останато е минливо.

Викендов случајно на влез во диско по тоа скалите ми се запали сијаличката.
Имено девојчето, плавуша 1,80 висина со црни хулаџопки и од тие кратки балерина фустанче, со јаболко газе и секси провокативно движење на телото. Толку ме испопали, абе врв!
4 години имам супер врска, сум се воздржувал од прељуби и сл. ствари ама ова последново беше... "како не бев сингл" :)

Не погледнувам во маж ако нема брада, но за да ме запали, во принцип не е кој знае колку битно како изгледа, туку како се држи.Каква сензуалност и енергија зрачат од него, дали е маж или е wanna be маж.

Во принцип вакви жени ме привлекуваат, со крупни очи:
mila_kunis.jpg

Не погледнувам во маж ако нема брада, но за да ме запали, во принцип не е кој знае колку битно како изгледа, туку како се држи.Каква сензуалност и енергија зрачат од него, дали е маж или е wanna be маж.
Е јебига, неможам да трпам брада, ме меша, ме нервира, a маж, маж сум во буквална смисла на зборот маж.
јас се палам на жени

било какви
а на ваква палеш ли се?
donnasimpson5-16108bu.jpg

мене ми падна тоа на к како се викаше заборавив.
било какви
Леле, ова е жена, како може ваква да те запали бре .???

Џабе сега да ти објаснувам, почекај едно 20-30 години па ќе сфатиш

Дај појасни ми сега, зашто очигледно за овие триесетина години и кусур не сум сватил а и башка кој ќе чека до 50, 60 .
Ок, знам дека секој има различен вкус, но оваа неможе да ме запали ни за секс а не камоли да живеам со неа, дај не заебавај, не е малце МНОГУ Е ДЕБЕЛА, толку многу што се прашувам како оди по мала нужда кога не си ја гледа, не гледа дали моча во шоља или надвор од неа, али сепак сакам да го чујам твоето сваќање околу сево ова, пошто како што гледаш не сваќам.

Prasajne za mazi: Sto najmnugo ve pali kaj devojkite?Dali e toa dolen ves,sminka,izgled,tanga...? :twisted:

Devojki isto i za vas: Sto najmnugu ve pali kaj mazite?kola :twisted: izgled,oci ili pak onaj organot :lol:

Додадено : (за оние коишто претпочитаат ист пол) : Мажи, што ве пали најмногу кај мажите? Жени? Кој е тој ”елемент” кај вашите ”шмек-мети” коишто посебно ве инспирира???

Мирисот на пичката.. ете тоа ме пали....

ja mislam najseksi e koga nekoja devojka se vozi na roleri kratki pantalon4inja , i se gledaat malku gakickite odozgora ... stegnati cicinja vo tesna i prodzirna maicka ...uf da poludis :))

ме пали кога на терен дава се од себе,а во кревет прави се за да ме задоволи мене :P

donna-hood-profile-image.jpg

Is it too much to ask?????? :place:
too skiny, че заглави в коски.

Иначе ме палат облини, ако ги нема нив, ништо. Ме пали кога носи хеланки, хулахопки, кратко фустанче, кога не носи ништо, а најмногу досега ме има запалено под туш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom