Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
J

Johnny Stulic

Гостин
Prasajne za mazi: Sto najmnugo ve pali kaj devojkite?Dali e toa dolen ves,sminka,izgled,tanga...? :twisted:

Devojki isto i za vas: Sto najmnugu ve pali kaj mazite?kola :twisted: izgled,oci ili pak onaj organot :lol:

Додадено : (за оние коишто претпочитаат ист пол) : Мажи, што ве пали најмногу кај мажите? Жени? Кој е тој ”елемент” кај вашите ”шмек-мети” коишто посебно ве инспирира???

Брадичка, долга косичка, добра фацичка, добро тело и секако цицки.. то ме палит кај мажи..

Hmmmm...senzualnosta, neznosta a ponekogas baram i poagesiven pogled ili odnesuvanje, zavisi od raspolozenie...Sakam zena so dooooobra zadnica koga zboruvame za fizicka paljba.

Комбинација од пријатна насмевка и директен поглед.
Макар, да, со анализа на моите претходни врски, испаѓа дека најмногу сум се палел на weird типки :) :) :)

Џабе ми е некој што има добра фасада. Најпрвин треба да знае да ми направи добар муабет. Потоа, се разбира, надворешноста : машко со добро, привлечно тело (не мора да биде Аполон ниту пак Боди Билдер шампион!!!) е секогаш добредојден.

Очите се битен детал : неќу некој на криво да ми се пули туку да има искрен топол поглед. Мразам луѓе коишто во погледот откриваат дека се плашат од другите и живеат во нивен затворен свет. Погледот значи, пред се...

Многу битен момент е кога ќе си ја пуштам раката надолу : предадолесцентски трепереза од типот “Ќе свршам у гаќи“ ме палат посебно и ми даваат сигурност дека “сум тропнал на правата врата“. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Шмизле, да не те имам запознаено тебе у Сектор? Тогаш носев црни панталони, под нив бела гаќа - "домаќуша" и бев у кондури.

Убава уста,убави заби и насмевка :lol:

фаца, цицки, гз, нозе.
ако може никаков муабет да не прави

ubavi oci,ubava nasmevka i DOBAR BEZKRAJEN HUMOR......
i ako nosi dolen ves u plavo.........gotova e.......... :wink:

Никола напиша:
ако може никаков муабет да не прави
Сабајлечки во 3h својски се изнасмеав, фала ти Никола :D

На друга тема имам пишано дека ме возбудуваат мажи облечени во бело и да мирисаат убаво (по можност Армани парфем да има :lol: :lol: ), насмевката и погледот најмногу влијаат за да вперам поглед во некој.
Се разбира и муабет би сакала да знае да направи, да има смисла за хумор зошто не можам да комуницирам со некој кој не знае да ме насмее :D

Mene me pali mirisot na potta se e ok amako ce mi zamirisa e togas sum dzoa zivotinja.a na prvi pogled pajdzam na oci zboruvamza real love

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom