Женскиот оргазам - фетиш, гордост?

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
CopyOfDeath напиша:
абе до кога ке размислуваме на другите да им биде арно шоако сврши таа и биде задоволна и одма се откаже и неможе мене да ме задоволи едноставно во сеџ треба двајцата да уживаат инаку не е некоја гордост да ја натерам да сврши а јас останам на пола пат абе нема везе

Не реков да го гледам само нејзиното задоволство на сметка на моето.Ако е она запалена јако,тогаш по дифолт и таа тебе те задоволува.Јас зборев САМО за женскиот оргазам

Оргазмот е врв на уживањето, не е ни фетиш ни гордост, зашто у тој свет момент не мислиш на ништо освен на тоа колку ти е убаво :)
И пошто е врв во сексуалното уживање, мислам дека е крајно глупо да се лажира, барем ја сум секогаш искрена во тој поглед :icon_lol:
Не е ништо страшно ако жената не сврши затоа што можеби сексот бил толку добар што не е ни толку битно дали ќе заврши со оргазам или не, секако ќе има што да се памти. У секој случај некогаш е многу боље јак секс без оргазам него 5 минути секс со оргазам :icon_lol:

MarthaGraham напиша:
Оргазмот е врв на уживањето, не е ни фетиш ни гордост, зашто у тој свет момент не мислиш на ништо освен на тоа колку ти е убаво :)
И пошто е врв во сексуалното уживање, мислам дека е крајно глупо да се лажира, барем ја сум секогаш искрена во тој поглед :icon_lol:
Не е ништо страшно ако жената не сврши затоа што можеби сексот бил толку добар што не е ни толку битно дали ќе заврши со оргазам или не, секако ќе има што да се памти. У секој случај некогаш е многу боље јак секс без оргазам него 5 минути секс со оргазам :icon_lol:

Хмммм, јас ако не свршам како каменот да не ми е паднат од срцето, а вие женските на дрг начин функционирате дефинитивно

MarthaGraham напиша:
У секој случај некогаш е многу боље јак секс без оргазам него 5 минути секс со оргазам :icon_lol:
А зошто не јак секс со повеќе оргазми?

gOJDO напиша:
А зошто не јак секс со повеќе оргазми?
Не се сите женски мултиплај оргазмик,има 3 врсти фригидни,еден оргазам ама силен и повеке последователни оргазми

Кратко и јасно . Чист фетиш

[Едитирано од FortunE: долниот пост е избришан, има тема за оргазмот на жената, таму можеш да го постираш текстот од блогот. Нема потреба да стои како линк тука.]

divine напиша:
Желба на девојката, и труд на дечкото :wink:

Ova ne e bash pravedno.
niti ova ne e bash celosno :zelba na devojkata,zelba na deckot da vpukaat obajcata ubao...:nesvest::pipi:

mislam deka koga kje sakate da otvorite nekoja tema bi trebalo malce i da se potrudite da ja prevedete na makedonski....
zasto sekoj znae da napravi copy i paste od internet.. i ... sto? imam tema... extra.

lelel

Разбрано, разбрано ... а тоа желба на девојката и труд на дечкото ... ни секоја девојка има со секого желба, ни па секој дечко околу секоја се труди ... долг е муабетов и со исклучоци и бла бла ... ама се разбравме:icon_lol:

ima i nejzina zelba i moj trud ama ete pak naiduvam na problemot da ne dozivee orgazam! i sea sto da pravam?????? :kesa::kesa:

Во сексот за една вечер дечкото не верувам да се труди околу девојката,дали ке сврши или не...сигурно дека ке гледа за себе...додека во врската е поинаку...сигурно дека ке сакаш што е можно повеке да го задоволиш партнерот или партнерката....а оргазмите кај жените се различни или воопшто ги нема...секако оргазмот е најпрекрасното нешто,но и секс без оргазам не е ништо понеубаво..

ima i nejzina zelba i moj trud ama ete pak naiduvam na problemot da ne dozivee orgazam! i sea sto da pravam?????? :kesa::kesa:

Дозволи и` таа да го води темпото на сексот.

Оргазмот најмногу зависи од психата на девојката. Ако таа нон стоп во текот на сексот е сконцентрирана само на тоа да доживее оргазам, никогаш нема да се опушти.
Ако се препушти целосно на сексот, и не мисли на ништо, многу се големи шансите да доживее оргазам.
Има улога и партнерот да, ама најголемата улога е психата на девојката.

Не ми е јасно зошто женскиот оргазам би бил гордост? Демек треба преку тоа мажот да се гордее или нешто ... го освоил Монт Еверест ??

Напротив, докажано е дека голем % од жените не доживуваат секогаш или лесно оргазам - но доживуваат ...

Фетиш можам да разберам да биде женскиот оргазам, демек таа свршува па тоа уште повеќе го пали мажот ....

Сепак, мислам дека во сексот и доживувањето оргазам има уште толку многу убави работи ... што е дури навредливо да се одбере меѓу гордост и фетиш како да се само ти две работи што се одлика на женски оргазам и чуството на мажот поврзано со тоа

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom