Женскиот оргазам - фетиш, гордост?

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
клиторален може скоро секогаш, ама вагинален....

Чек бе - каков фетиш. Дајте отворете толковен за да видете што ви значи фетиш не заебаајте! :pos:

sagaqua напиша:
:wink:

:icon_lol: ...da, no kockicite ne se spojuvaaat sekogash...shto togash...?

Во различни периоди од животот, степенот на вреднување на нештата се менува. Според мене, подобро е квалитетен сексуален живот ( со 100% оргазам и чувство на исполнетост и задоволство), отколку квантитетен отсуство на истиот и фрустрираност (убаво беше ама можеше и подобро).

Затоа мое мислење е дека вреди да се почека коцките да се спојат (човек, време и место), што не значи дека треба сите исто да мислат :wink:

taka si e...vo red...:icon_lol:

Кога ќе се погоди човекот, нема потреба од спојување на други коцки за квалитетен и квантитетен секс со редовни оргазми за девојката ...
п.с. Ич никој да не ме демантира!:pishtoldz

divine напиша:
Кога ќе се погоди човекот, нема потреба од спојување на други коцки за квалитетен и квантитетен секс со редовни оргазми за девојката ...
п.с. Ич никој да не ме демантира!:pishtoldz

jas ne te demantiram , no i samata kaza zelba na devojkata i trud na deckoto...jas mislev vo drug smisol kockici...procitaj go prviot post...:icon_lol:

Allita напиша:
jas ne te demantiram , no i samata kaza zelba na devojkata i trud na deckoto...jas mislev vo drug smisol kockici...procitaj go prviot post...:icon_lol:

Разбрано, разбрано ... а тоа желба на девојката и труд на дечкото ... ни секоја девојка има со секого желба, ни па секој дечко околу секоја се труди ... долг е муабетов и со исклучоци и бла бла ... ама се разбравме:icon_lol:

divine напиша:
Разбрано, разбрано ... а тоа желба на девојката и труд на дечкото ... ни секоја девојка има со секого желба, ни па секој дечко околу секоја се труди ... долг е муабетов и со исклучоци и бла бла ... ама се разбравме:icon_lol:

:icon_lol: ...razbrano...btw dolg e muabetot...taka e...:icon_lol:

Девојки кажете ми дали некоја од вас ги има доживеано и двата одеднаш?

Гојдо, кога мислам да се погоди човекот, мислам све од него и на него да ти се погоди ... значи да не делиме сега ... а прашањето не те разбрав баш :raz: :icon_lol:

Дали некоја од вас до сега во својот живот доживеала вагинален и клиторален оргазам истовремено?

gOJDO напиша:
Дали некоја од вас до сега во својот живот доживеала вагинален и клиторален оргазам истовремено?

Е тоа видиш, незнам:icon_lol:
Осеќам дека имаш нешто да кажеш во врска со тоа ... повелеле ...

divine напиша:
Е тоа видиш, незнам:icon_lol:
Осеќам дека имаш нешто да кажеш во врска со тоа ... повелеле ...
Ептен ме занима овој филинг....Пошто не сум женка(јебига), би замолил некоја среќна форумџика да ми го опише филингот со зборови и да ме упати како тоа и јас би можел да пружам такво задоволство на женската популација:)

gOJDO напиша:
Ептен ме занима овој филинг....Пошто не сум женка(јебига), би замолил некоја среќна форумџика да ми го опише филингот со зборови и да ме упати како тоа и јас би можел да пружам такво задоволство на женската популација:)

Гојдо сега прашуваш ко никад женка од тебе да не доживеала оргазам...:pos:

Луѓе бе - како може еден оргазам фетиш да биде дај не заебавајте. Знаете ли што е фетиш? Не е оргазмот чанта, приврзок или кондури за да ти биде фетиш алооооооо. :pos: :pos: :pos:

Allita напиша:
Гојдо сега прашуваш ко никад женка од тебе да не доживеала оргазам...:pos:
Алитке, не знам дали доживеала или не, може ти некад ќе ми кажеш. Инаку горе пишува за каков оргазам јас се интересирам:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom