Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sagaqua напиша::wink:
...da, no kockicite ne se spojuvaaat sekogash...shto togash...?
Во различни периоди од животот, степенот на вреднување на нештата се менува. Според мене, подобро е квалитетен сексуален живот ( со 100% оргазам и чувство на исполнетост и задоволство), отколку квантитетен отсуство на истиот и фрустрираност (убаво беше ама можеше и подобро).
Затоа мое мислење е дека вреди да се почека коцките да се спојат (човек, време и место), што не значи дека треба сите исто да мислат :wink:
divine напиша:Кога ќе се погоди човекот, нема потреба од спојување на други коцки за квалитетен и квантитетен секс со редовни оргазми за девојката ...
п.с. Ич никој да не ме демантира!:pishtoldz
Allita напиша:jas ne te demantiram , no i samata kaza zelba na devojkata i trud na deckoto...jas mislev vo drug smisol kockici...procitaj go prviot post...![]()
divine напиша:Разбрано, разбрано ... а тоа желба на девојката и труд на дечкото ... ни секоја девојка има со секого желба, ни па секој дечко околу секоја се труди ... долг е муабетов и со исклучоци и бла бла ... ама се разбравме![]()
gOJDO напиша:Дали некоја од вас до сега во својот живот доживеала вагинален и клиторален оргазам истовремено?
Ептен ме занима овој филинг....Пошто не сум женка(јебига), би замолил некоја среќна форумџика да ми го опише филингот со зборови и да ме упати како тоа и јас би можел да пружам такво задоволство на женската популацијаdivine напиша:Е тоа видиш, незнам
Осеќам дека имаш нешто да кажеш во врска со тоа ... повелеле ...
gOJDO напиша:Ептен ме занима овој филинг....Пошто не сум женка(јебига), би замолил некоја среќна форумџика да ми го опише филингот со зборови и да ме упати како тоа и јас би можел да пружам такво задоволство на женската популација![]()
Алитке, не знам дали доживеала или не, може ти некад ќе ми кажеш. Инаку горе пишува за каков оргазам јас се интересирамAllita напиша:Гојдо сега прашуваш ко никад женка од тебе да не доживеала оргазам...![]()