"Женски" игри

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко играм игри ама поинтересни ми се машките игри од они што ги викате за женски:)
Need for Speed, FIFA09 и кантер се последните што сум ги играла:):)

Е ја си играм пазл, тајкуни такви со било што.. Хајден - обџект и такви по другачии.. А најмн си ги сакам - Краш и Worms :pipi:

Need For Speed, GTA, WOW и SIMS играм.. сеа поретко WOW , а иначе оние баш женски игри Barbie неможам да ги смислам:kesa:

Играм Need for speed и FIFA, понекогаш и кантер, симс не ми се свиѓа а ти е барби игрите се дебилни :pipi:

Најмногу сакам 3rd person adventures и puzzles, koga mi e dosadno na rabota igram hidden objects, point and click itn.

Шо знам кои се женски игри, ама сестра ми дома плеша само симс :vozbud:

Имам другарка која обожава да пука и гази луѓе на Гта. Сестра ми редовно ме прашува дали има некоја ново излезена игра со коли и NBA

PsychoToxic (PC)
dot.gif

psychotoxic_pcboxboxart_160h.jpg

dot.gif

First-person action game in which you play as Angela Prophet, who's been tagged to save the world from an Armageddon brought about by what appears to be a relative of Aleister Crowley. Everything's already starting to go to hell by the time you get involved, and PsychoToxic tries to capture the unsettling end-of-the-world feel of movies like 28 Days Later and the Dawn of the Dead remake--not that the theme in this game is zombies, though. There are monsters and some spooky people running around, but zombies don't make up the majority of it. Angie Prophet has special powers allowing her to pick up power ups to do things like temporarily turn invisible, recharge her health, throw up an invulnerability shield, and more.

еве една добра страна за даунлодирање на игри од типот на hidden objects, puzzle, card... кои не се временски лимитирани и се во целосна верзија
http://www.mostfun.com/

Најчесто играм симс ги имам сите продолжение (негде околу 15) и порано по цел ден киснев. Сеа ми скурчи али пак понекогаш кога немам што да правам, си играм=)

Играм понекогаш кантер, гта или call of duty 2 i 4 али тоа што не ме бива е друга ствар x)

Сестра ми ја сврте Flatout 2, ја играше GTA Vice City и San Andreas а сега ја игра Beyond Good And Evil.:helou:

Пошо дома брат ми и сиве други брачеди ми се машки, мојте да замислите...
Сите можни шо ќе ги донесеа дома порано од фудбал, од коли глупости, сè играв ко ќе не беа сите собрани дома...
А иначе играв Sims исто, Neighbours from hell ја обожавав, worms, мадагаскар ја играв едно време, петра пан исто памтам...
После тро покасно играв некој со градење чуда, со бродој со золошки... шо не играв.
Баш пред некој ден рошкав по цедеана и ме фати мерак за Шрек :) И ја свртев пак :)
Иначе сеа од овие шо се актуелни нишо ич, пошо не се замарам сеа ич, само на мсн киснам...
А да, и успатно едно време, кантер ногу играв.

и јас можам да кажам дека женски играат игри дури и повеке од машките итоа не само симс има и други игри пр.фарми фарм френзи 1 2 3 пица парти и други има интересни игри за женски:vozbud:

други игри пр.фарми фарм френзи 1 2 3 пица парти и други има интересни игри за женски:vozbud:

Извини ама навреда е за сите нас тие глупости да ги нарекуваш игри:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom