Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Јухуу, ем женска, ем групна - тепачка! Локација: пред дискотеката Б2 во Скопје. А бидејќи ние сме непоправливи сеирџии кои не пропуштаат ваков момент, бујрум - видеото! :)

лелееее само што го гледав курви штрокави бе еиии,него приметете ја првата бушава дебела какви боксови реди школски да се изненадиш:vozbud:мада и другите не се послаби нешто поготово таа една плава за коси на тупаници што го јадеhihi

а коментарите на снимателите се закон ''гхагхагха абе на Јутуб ова одма еј''hahahahahahahahahaha

абе мене ми се чини или вратарот и закопа бокс на таа баше одкако викнаа нешто ко ’“бегај бе јајце’’ :)

А зашто се затепале?Леле таа црната боксови мавање!

На црната да сум женско не би сакал да и згрешам ништо:D:D

Гуски(се испокубаа ко никад), и после се љутиме зашо машките не викале кокошки, гуски.....еве пример зошто.:pos:

c c c c ednata ja znam na drugarka mi bratucetka e ama si go zasluzi kotekot malce i e

А зашто се затепале?Леле таа црната боксови мавање!
Се затепале дека се глупи, до кога вака со тепачките пред дискотеки, порано машки па сега и женски се спукуваат...затоа избегавам дискотеки.

:shok::lud::uvo:
па со боксови еј...ццц...вчера кај јанко наводно кажувале зашто се затепале ама не заслушав...

Ииии...плавушана салата ги напраи

Вчера на вести гледав, а бе жениве се луди.:pos2:

Дрољи смрдени... нормално дека ќе се тепаат. hehe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom