Женска беља...!

• Креатор на темата Креатор на темата korpi
  • Време на започнување Време на започнување
Јас знам многу пријателки и другари што ми кажувале нивни искустваа, искачаат со некоја добра типка на кафе, прва ноќ поминува се ок, втора ноќ во кревет и после тоа му кажуваат дека имале дечко ама се пеглаат со други затоа што не се задоволни од него.
Е сега следува прашањето зошто ако имаат дечко и не се задоволни со него сеуште идат со него т.е. му набиваат рогови, оти тоа не е фер спрема него. Затоа што на таквите жени им треба сигурност.

Де бе, го отупевте со ваквиве теми! Ми се повраќа!

Бу ху, ај сега ќе плачеме зошто wошата девојка му набивала рогови на кутриот дечко. Кога бил глуп и прост да не може да забележи што правело ку*рвичето, тогаш и ја заслужува.

Или нека биде фраер да ја отера у три лепе и да продужи со животот како вистински маж, или нека си ќути и трае, а она нека му става рогови.

На крај краева, не го прават само жените ова. Како што има мутави машки примероци, има и мутави женки кои се прават дека не приметуваат. Си заслужуваат, нека им биде.

На крај краева, не го прават само жените ова. Како што има мутави машки примероци, има и мутави женки кои се прават дека не приметуваат. Си заслужуваат, нека им биде.
Накусо... Пред некое време низ муабет еден пријател (кој си има девојка) ми кажуваше дека се гледа со некоја која си има дечко. Го прашав за довербата на девојка му и што ми одговори? Не сакала да го проверува, да испитува дали ја изневерува зш не сакала да најде нешто со што ќе ја изгуби довербата во него. Значи, има доверба (жити довербата), но на некој начин знае што прави тој и всушност не сака да го види со свои очи тоа што се случува.
Значи, самата дозволува да и` ги набива роговите:jeee:
Има милион вакви примери, за жал.

Сеште табу тема за нас мажите...имајки секогаш таква до нас па плашејки се од повратно дејство си молчиме праејки се мажи...али само дома!? Тоа што го дознав во еден трач муабет, толку мн. ме изреволтира со едноставно морав да проговорам. Пази: си биле (а за жал и сеусте се заедно) дечко и девојка (таа студент во ск али од др. град а он работи во тој работи во тој град) кои во врска се several години. Приказната би завршила на самиот почеток доколку девојкава немала потреба од неколку к..а!? Тука настаните добиваат динамика за нас трачерите но не и за дечкото кој за жал на цела машка популација појма нема дека девојкава му се РЕБРИ... т.е онади со груги! И за да се биде како што "треба" он пред некој ден ја побара за "жена" или како сакате наречете ја! ...Знам, знам и јас си реков не е моја работа но се прашувате ли каде води оваа еволуција на жениве??!!!:pop:

на еден мој другар женската цревата си ги ваде и тоа 15 години е а вој колку мене!!!!!!!....ама тоа е љубовта заслепува:tapp::tapp::tapp:

сега демек се скараа а сите ја поминаа!!!!!!:tapp:

и овој:vozbud:

не можам без неа:tapp::tapp::tapp: му викам абе депрес еден таа ЛИ Е САМО!!!!

ама тоа е америчките комедии ахххххх:jaj:

а да има имашки такви...кои немаат почит...во врска ако нема разбирање и мегусебна почит и доверба...пиши икс...или точка исто ти е:toe:

epa vaka zenska belja? vo koj smilos e ova napisano?temava :tapp: znaci maskite pa i zensite isto ne se tolku glupi da ne svatat i uvidat sto kako se slucuva so nivniot parter/ka. znaci ne veruvam deka postojat glupi lugje.tuku si znaat i si kjutat od odredeni pricni nivni(dali za da ne ja izgubi, dali mu e dobra prilika,nemozel druga da najde i sl.)a ne zatoa sto moze da go mafta. pomina toa vreme.ako zborime za poseriozna vrska ili brak.a u prinip nikoj ne kjuti za gjabe.znaci dosta so zalenje deka ima rogovi i sl.dodatoci.:helou:

какви жени такви мажи... тоа не е од вчера

Епа тој дечкото очи нема или... :nesum:

Сеште табу тема за нас мажите...имајки секогаш таква до нас па плашејки се од повратно дејство си молчиме праејки се мажи...али само дома!? Тоа што го дознав во еден трач муабет, толку мн. ме изреволтира со едноставно морав да проговорам. Пази: си биле (а за жал и сеусте се заедно) дечко и девојка (таа студент во ск али од др. град а он работи во тој работи во тој град) кои во врска се several години. Приказната би завршила на самиот почеток доколку девојкава немала потреба од неколку к..а!? Тука настаните добиваат динамика за нас трачерите но не и за дечкото кој за жал на цела машка популација појма нема дека девојкава му се РЕБРИ... т.е онади со груги! И за да се биде како што "треба" он пред некој ден ја побара за "жена" или како сакате наречете ја! ...Знам, знам и јас си реков не е моја работа но се прашувате ли каде води оваа еволуција на жениве??!!!:pop:

ubo rece , ne e tvoja rabota. i ako devojkata za nego e OK , togas na nikoj ne mu treba tvoeto mislenje. od vakvi ko tebe propadnale iljadnici vrski, od so se mesate vo tugite zivoti a ne si go gledate svojot. ti od kaj znajs kakva e devojkata, da ne mu svetese slucajno? jas mu posakuvam se najubo

Нашиот народ вели: Секоја жена заминува во гроб со најмалце 2 пробани к..а!
Да не сме ние машките нешто подобри,сакаме и ние да и се качиме на некоја а не сакаме некој да се качува на нашите,епа браќа реципроцитет мора да има?
Затоа седете си дома ако не сакате да ви се случуваат вакви работи а доколку вашата поубава половина се задоволува со повеќе СТОЈАНЧИЊА тогаш покажете и го патот,не е таа едниствена на овој свет?!
Никогаш не трчи по жена и по воз,секогаш ќе дојде друг-а! :smir:

Маж што не може плачејќи, жена може смеејќи!!!
Колку и да се лупаме ние мажите у гради едно е сигурно...жените се поитри.

Треба да има *јајца* да прифати таква понуда типката доколку ова што го напиша е вистина .... или пак да нема никаква грижа на совест ...

Cekaj be prijatel zosto velis zenska belja?Pa zar ne postojat mazi koi istoto go pravat na svoite devojki gi varaat, se ebacat na strana a posle pak sakaat da si zemat postena moma.Kaj go ima toa?I koga stanuva zbor za maskata populacija togas toa ne se prepisuva kako grev, a kaj zenite odma se diga fama.Jas licno ne opravduvam neverstvo, ednostavno ako ne ti cini partnerot smeni go,a plus i neka si otvori covekot oci na vreme da vidi so kakva gnasa si ima rabota.I kako i sekogas kako sto rekle starite: Dobrite dinji gi jadat svinji.Taka da i ovde dobar decko ke zeme nekoja so tapija i ke mu se pravi domakinka i nekoja dobra devojka ke naleta na nekoj skot koj ke ja vara i ponataka vo zivotot.Toa ti e zivot-lotarija na kogo kako.

Cekaj be prijatel zosto velis zenska belja?Pa zar ne postojat mazi koi istoto go pravat na svoite devojki gi varaat, se ebacat na strana a posle pak sakaat da si zemat postena moma.Kaj go ima toa?I koga stanuva zbor za maskata populacija togas toa ne se prepisuva kako grev, a kaj zenite odma se diga fama.Jas licno ne opravduvam neverstvo, ednostavno ako ne ti cini partnerot smeni go,a plus i neka si otvori covekot oci na vreme da vidi so kakva gnasa si ima rabota.I kako i sekogas kako sto rekle starite: Dobrite dinji gi jadat svinji.Taka da i ovde dobar decko ke zeme nekoja so tapija i ke mu se pravi domakinka i nekoja dobra devojka ke naleta na nekoj skot koj ke ja vara i ponataka vo zivotot.Toa ti e zivot-lotarija na kogo kako.

Неверство е грев крајна непочит према партнерката...аи не е важно дали машкото или женското го прават...исто е...ама ислам дека машките го прават од недостаток на самодоверба(фрустрации ЈБГ)па да се докажат-затоа животиња(фројд=нагоните)....а за жените кај нив станува збор најчесто за асоцијална појава односно женска која мења партнери(нели к„„„ва незнае што сака а и најчесто пијат алкохол се дрогираат има примери...и јас имав искуство де со такви:nesum:):kesa:

добрата работа од коњакшоиспимногу е штоми изврши дезинфекција...на ““““““:pos2:

дај докажи дај факти ебаго....не велам дека жените се глупи...ам не мора да значи поитри...можеби ние сме поглупи...од кај знаеш:pos2:

и повторно не ме разочарувај....:zver::zver::zver::zver::costumed4:costumed4:costumed4

Така е поитри сме, затоа пазите што правите да не ве фати некоја женска (наша) беља па да се чудите после што ве снашло:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom