Женска беља...!

• Креатор на темата Креатор на темата korpi
  • Време на започнување Време на започнување
Steta za takvite koj znaat za zenskata belja sto ke si ja nozsat a ne prezemaat nisto, ama iskreno receno da bideme objektivni. Zarem ne mislite deka nekoja i nekogas i na vas taka receno vi nabivala rogovi ili pak mozebi i den denes seuste vi nabiva, ama vie onaka ne informirani sto ne e vasa greska mozebi seto toa si go ziveete normalno i zgora na toa zboruvate za drugi tuka na forumot . :raz:

korpi напиша:
ubavo e da si objektiven..no razvojot na coveckata istorija i ulogara na zenata kazuva grugo! se e so svoja pricina pa i mantiite koznite gaki i sl.

Јасно многу пати сум се искажала дека не сум на ничија страна, дека и меѓу двата пола има исклучоци добри и лоши. Но што е со постов? И јас неможам да го разберам:icon_conf

ItWasntMe напиша:
Pak ke se poftoram, a sto ako ne si zapoznat so slucajot okolu sebe a site ti se smeat pozadi grb. Ne bi rekol deka e toa papucar !!!
Во тој случај сеедно би било.Тоа што не го знае човек,не го боли.А ако е некој толку слеп и глуп женаму да му се онади под нос,па тоа и го заслужува.

ItWasntMe напиша:
Steta za takvite koj znaat za zenskata belja sto ke si ja nozsat a ne prezemaat nisto, ama iskreno receno da bideme objektivni. Zarem ne mislite deka nekoja i nekogas i na vas taka receno vi nabivala rogovi ili pak mozebi i den denes seuste vi nabiva, ama vie onaka ne informirani sto ne e vasa greska mozebi seto toa si go ziveete normalno i zgora na toa zboruvate za drugi tuka na forumot . :raz:

Пред се ќе те замолам да внимаваш кога те опоменуваат за болдираните букви, а се десило повеќе пати ... бодеш очи:icon_eek:
Секому може да се случи тоа, но ако малце од малце внимаваме, нема да направиме поголема грешка да стапиме во брак со таа особа. Особено ако е случај како наведениот, таа растурала ... нема да го научам или приметам тоа на цел здрав разум? Не верувам ...:ne:

Многу зависи од тоа колку време поминуваш со дотичниот/ната. Ако си повеќе време заедно, научуваш за детектираш секакви промени во однесување, расположение, да препознаеш знаци на отсутност - и да преземеш мерки.

Ако е - како што разбрав од муабетот дека е - случај да двајцата се физички одвоени, тогаш е малку потешко да се препознаат симптомите и може да има потешки последици. Затоа сум за извесно време заедничко живеење, па после бракови и слични мракови.

Затоа сум за извесно време заедничко живеење, па после бракови и слични мракови.

Nekogas i toa ne e resenie. :P A za Bold-ot dlaboko se izvinuvam na Adminite ama do sega ne sum videl predupreduvanje !!!

spooky напиша:
Многу зависи од тоа колку време поминуваш со дотичниот/ната. Ако си повеќе време заедно, научуваш за детектираш секакви промени во однесување, расположение, да препознаеш знаци на отсутност - и да преземеш мерки.

Ако е - како што разбрав од муабетот дека е - случај да двајцата се физички одвоени, тогаш е малку потешко да се препознаат симптомите и може да има потешки последици. Затоа сум за извесно време заедничко живеење, па после бракови и слични мракови.

Ете, тоа ми беше муабетот ... што и да ни се случи, ако сме толку неодговорни за слепо да донесуваме толку големи одлуки нека ни стои:wink:

проблемот е следен: на некои подови не и стигаат ни неколку џогери...

korpi напиша:
проблемот е следен: на некои подови не и стигаат ни неколку џогери...

Мене проблемот ми изгледа дека ти нешто директно си засегнат со ситуацијава, дека ептен на срце си ја земаш:)
Ако не е така, не глобализирај ги така жените, во секој случај како што кажаа погоре, таквите случаи се многу поретки и внимавај си за себе да ги избегнеш:wink:

divine напиша:
Мене проблемот ми изгледа дека ти нешто директно си засегнат со ситуацијава, дека ептен на срце си ја земаш:)
Ако не е така, не глобализирај ги така жените, во секој случај како што кажаа погоре, таквите случаи се многу поретки и внимавај си за себе да ги избегнеш:wink:

чит. "на некои подови..."
иначе...барем јас колку со знам, немам таков проблем! прасај ја bibuska

Имаше на К-15 една интересна реплика од Цацко мислам беше:
-..... Абе не зборувај така! Денеска најголемите курви најголеми домакинки станаа и фамилии изгледаа!

divine напиша:
Ти додадов позитивна репутација за постот Мистик, се сложувам ... нема што да се каже друго освен дека тој брак или ќе пропадне или типот ќе е рогоња цел живот:icon_conf :wink:
ДА бе, али глеам дека ZisDead ми дал негативна. Или има лоши искуства со преварантки или пак е убеден дека ние мажите го имаме ексклузивното право на невиност, совршеност, верност и искреност. Ние мажите сме топ! : )

Аман луѓе, ај остајте го "светот" да си брка работа (пошто, сеа за сеа, светот тешко ќе ве остаи вас на раат), а вие бркајте си ја својата. Ако им е на двајцата (троцата - колку ли се) арно, додека им е арно, најмалку е битно шо-ќе-кажеле-другите.
И ако има време чоек да анализира и да тарашка по корпата со прљав веш кај сите оние гласноосудувачи и душебрижници кои го формираат јавното мнение, ќе се дојде до заклучок дека лесно си ги чешлаат косите само и само заради тоа што им фали калциум - па не избиле роговите.
Сите си ги носиме своите рокчиња. Лив уит дет. Ја се тапирам, на пример, па не се забележуваат од одма.:):):wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom