Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Во принцип точно е ова што го викаш, Медеа.

Срамежливоста и стравот од rejecting кој произлегува од минати искуства во кои девојката ќе не окарактеризира како лака роба, наместо храбри и искрени момци - се главните причини.

Иако, најбитен е начинот на кој ќе се каже директната забелешка на младичот кон чупата, со кој ќе се укаже на фактот дека таа кај нас има зелено светло после кое може да тргнеме кон заедничко општење на повисоко ниво.

Јас знам еден повозрасен симпатичен фраер кој ми кажа дека во животот многу често на жените им пристапувал со фразата:
"Јас вечерва сакам да сум со тебе. Останатото е твоја работа"

Зачудувачки, фразава била успешна во голем дел од случаите. Сепак, немам информација дали оние девојки кои не го примиле најдобро муабетов реагирале на истиот со лупање на флаша од глава, вербално обесчестување на фраерот до фецесно ниво и останати начини на искажување страв од директноста на "противникот" :)

зошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?
јас сум директен!веднаш давам до знаење,најмногу поради себе!не сакам да западнам во зоната на пријателство!

Зошто да биде просто кога може да биде сложено. Лично не би имал проблем со ова ама во најчест број случаи тоа ќе ти бидат опроштајните зборови со девојката. Затоа што мора да има ловец-плен, топло-ладно, и слични палеолитски појави.

Ова треба да биде само машка карактеристика? Као девојките кога некој им се допаѓа дотрчуваат со фанфари? Пф... ај добро...

Аааа... ќе се обидем да направам таа да ме засака мене и таа прва да ми го каже тоа (=

а зашто вас кога ќе ви се допадне некој дечко не му го кажете тоа директно? :icon_lol:
најсериозно јас си имам проблем со таа директива,никогаш директно не сум го кажал(у трезна сосотојба) а а` се нацуцкам малку одма плескам у фаца и го кажувам тоа што го чувствувам...

Сум го кажал од прва и што ако сум го кажал,сум добил многу корпи така,па зашто да кажам од прва.Нека дознае,поинтересно нека биде.Тоа е игра,ако кажам тоа ќе го искористите ненормално ќе ме игнорирате,а тоа највеќе ме нервира.

Па зависно од ситуацијата кажуваме.. Греота е што на вам треба се да ви се нацрта.. На пример имало некогаш кога сум си играл топло-ладно со девојките , ама имало и некогаш кога искрено сум и кажал дека ми се допаѓа..

Поинтересно е кога се игра на картата со body languagе. Но не секогаш, но честопати е вака, барем кај мене.

па ако воопшто не ја познавам, најчесто поради страв од одговорот...:toe: ма да немора да значи... :back: а ако ја познавам барем малку (и знам “на што сме“), и кажувам :smir:

фала ви момци за споделените мислења!сакав само да ги увидам од рзазличен агол...сепак, ве обожавам(како род) и останете убави.

Фала,јес да не сум ти одговорил али ај сеа...
Би поставил и ја едно прашање али не е таква темава :)

Зошто се плашите од паметни девојки?

Не се плашиме, можеби вас така ви изгледа, но сепак јас најмногу се плашам од прекрасни девојки кои се навистина глупи(без навреда на никоја).....:pos2:

На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
е сеа прашањето беше дали ќе ја е*ете и ако да зошто да:icon_bigg

На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
е сеа прашањето беше дали ќе ја е*ете и ако да зошто да:icon_bigg
Затоа што има добри цицки и гз и цело време ми се трља. Затоа што сум млад, затоа што можам, затоа што не сум женет(па и да сум што), затоа што немам проблеми со ерекција, затоа што цигарата после сексот е подобра од самиот секс.......(во периода еден милион причини).

Ама знаеш од што зависи на крај? Од тоа колку ја сакам и колкуни е активен сексуалниот живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom