anathestar
...Зима*Снег...
- Член од
- 25 јули 2007
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 3
ОК, да го формулирам одново прашањето:Ne se palime, barem ne site.
Прашање: Зошто повеќето од вас се палат на лезбејки??
ОК, да го формулирам одново прашањето:Ne se palime, barem ne site.
Прашање: Зошто се палите на лезбејки??
не се палам на лезбејки али би сакал да пробам со две цури како е иако знам дека доколку се лезбејки тоа е неизводливо инаку доколку се само другарки и љубителки на секс зашто да не може да се проба и со две цури :smir:ОК, да го формулирам одново прашањето:
Прашање: Зошто повеќето од вас се палат на лезбејки??
Vistina e deka ako nekoja ve zapali onaka krvnicki i bukvalno ve ostaj posle da si gorite :pos2: vi otekuvaat? :kesa:
тоа палење повеќе е од акутна природа, односно сакаат да видат да почувствуват како изгледа се тоа, еве да речеме да имаат еднаш секс со некоја со силиконки, чисто ради љубопитност, али сигурен сум ека повеќето после би продолжиле да преферираат природни. Нормално секогаш постојат некои на кои силиконски гради им се фетиш.Зошто се палите на женски со силикони?
воопшто не ми е пресудно дали цурата ќе има силикони или не за да ме запали!Зошто се палите на женски со силикони?
мене рака ми отекува у вакви случаеви ако се десат одVistina e deka ako nekoja ve zapali onaka krvnicki i bukvalno ve ostaj posle da si gorite :pos2: vi otekuvaat? :kesa:
природно си е природно :chill:Зошто се палите на женски со силикони?
...abe se palime, ama ne e toa toa, zasto se palime na golemi "sifoni", mnogu e ednostavno i priodno prashanjeto i odgovorot, "majchin instikt"-koa sme bile bebinja, zelba za cicanje od cucka...ete zasto...Зошто се палите на женски со силикони?
Уф уф колку се палиме,посебно кога ќе ги извадат:pos2:Зошто се палите на женски со силикони?