Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Жените сакаат груби мажи. Мустаќи не, но малку брада - да

ако некоја е за брадести нека ми пише :) додуша се избричив синоќа на молба од мајка ми (наводно сум личел на муџахедин (претерува малку)) :)

Ако сакате што преферирате..густ брк
Незнам - немам искуство со таков - немам коментар (мислам дека повеќе би ми се допаѓал со брад)

Ако сакате што преферирате..брада или онака тенко трчи-трчи влакно?
Брада не ми смета ама трчи трчи да .. нека се бричи овој вториов а не како исчупана кокошка или пубертетлија да ми биде

Пријатно ли ви е да се бакнувате со машко со брада?
Немам проблем - дури мислам дека може многу лесно да ме попали ммммммммм ОБОЖАВАМ

Мустаќи - зарем сеуште постојат деца кои ги имаат?

Имам брада и бркчиња обликувано се добро ама понекад ги бричам зашто ме нервира.Ама добро стои има машки на кои стварно добро НИ стои

Уфффф дааа. :zver: обозавам такви "запуштени машки" онака металска брада, долга коса, нешто преубаво кај машко. На дечко ми не му давам да се бричи и сите ми се чудат :P :zlo:

Различни вкусови бе, не сака секој едно исто.

Ја на пример појќе се сакам избричен, се обидов неколку пати да пуштам брада ама чеша многу и баталив.

Абе пуштете си бркови како г-н Алириза Текин да ве види Господ :D

Тоа е релативно,има машки на кои таков изглед им одговара ,а на други едноставно во никој случај не би им одговарало
Но на крај краева да не заобиколувам по толку ,сепак убаво е кога си се галиш со некој да не те боцка и да биде нежен како " бебешко газе" на лицето ..:vozbud:

Ја мислам ДА - дефинитивно женсками ми вика да ја пустам брадата зашо и било убаво кога ја боцка :toe:

ако некоја е за брадести нека ми пише :) додуша се избричив синоќа на молба од мајка ми (наводно сум личел на муџахедин (претерува малку)) :)

И мене мајка ми ми вика дека сум ко муџахедин. Али мојава не претерва.

Ако му стои може да биде многу сеХи

Мустаќи не ! Тоа ми е за постари ... гнасно ми е . Ама брадичка може,на некои им стои мноогу ѕеху (особено на црните)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom