Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам и брада и мустаќи. Некако многу подиво и посекси ми изгледа.Башка убо е грепка, додатна возбуда е.:vozbud:

Па да не неликува како Гоце Делчев-мислам на бркот, али најсекси машки се со малце така пуштена брада 4-5 дена не бричени.

Ај тинк д сејм:pipi:...изгледаат помажествено...уф уф:kesa::pipi:

Mustkaki??????? No wayyy :)
A brada mozi malce...ama malce.Sepak podobro e bez brada, ponezno e :)

Ни едното ни другото!

мразам и брада и мустаќи, ауууу боцка!!!!сакам кога си е мазничко онака бејбифејс ко бебешко газенце:pos2::pos2::pos2:

Ne,ne se uste sum tip sto saka bebesko lice svezo izbricen i po moznost da se brici na kontra,ne podnesuvam osti vlakna.

несакам мустаки ама ич, а за брада можи али умерено што помалце тоа подобро

јас денеска се избрицав после недела и пол, и право да ви кажам на чоек заличив:))

Зарем уште има машки со мустаќи? :vozbud::vozbud:
Брада сакам

Мустаќи не, ама брада...ммммммм...супер, ама само ако е црн, односно има црна коса и брада ако е плав или смеѓ...шознам :toe: слабо се импресионирам од светли машки

На времето имав пуштено онака прилично долги мустаќи. Толку беа долги што си ги ставав мустаќите позади уши. Од време на време ги ретчев...па онака шмекерски си ги сукав. Ехх...добар имиџ терав тогаш у средно... Коа ќе застанев на рекорд така со мустаќите...едната рака у џеб а со другата си го сукам мустаќот...давам шмекерски поглед на случајните минувачки...и оп паѓа шмек!...тоа беа мои најуспешни шмекања коа ги фурав брковите. Абе у еден ден имав минумуН 10 бројчиња у мобилен. Ама си викам еј маме му ебам со брковиве парче праам...ама како да ви кажам дојде период на навала од жени...и ми дојде преку такво и од шмекање и од жени и од моите шмекерски бркови...
Сеа си фурам друг имиџ...имам едно јаречко брадиче под долната усна и така секогаш си го почешувам брадичето пред некој шмек...тоа ми е како ритуал...
Шмек со брк...Позз

Па да не неликува како Гоце Делчев-мислам на бркот, али најсекси машки се со малце така пуштена брада 4-5 дена не бричени.

Да,само да не им е остра брадата да ти прават дупки на лицето :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom