Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво изгледа помаженствено машко со малку брада, но тоа гребе и ме нервира и затоа подобро е без брада дефинитивно за мене.

Спротивностите се привлекуваат, а жените се мазни. Секако дека сакаат брада, особено неколку дена неизбричена, тоа претставува машкост, ги пали итн. Со ретки исклучоци секако кои повеќе се присутни кај девојчињата до 18 годишна возраст
bk.gif

Хммм после се прочитано помалце ќе се бричам :vozbud: Иако се бричам од празник за празник, штедња на бикчиња :)

Па да не неликува како Гоце Делчев-мислам на бркот, али најсекси машки се со малце така пуштена брада 4-5 дена не бричени.

Да да, така е мислам се зависи од тоа како му стои на човекот еве види го Колин Фарел колку е секси со брада :toe:

најсекси маж со мустаќи- Freddie Mercury :cheeky2: :costumed3 :love1: :love1: :love1: :love1:

hehe, mustaki ne ne sakam, a bradicka da mislam ostavena nekolku dena nebricena poslatki se spored mene

Абе не им замеравајте на тие женски што нејќат брада, едноставно нелиии МАШКИТЕ САКААТ ЛИ НЕДЕПИЛИРАНИ ЖЕНСКИ? Е, неееееее:nenene:

неколку дена неизбричена брадичка е мноогу секси.ама многууу боцка и не ја сакам баш затоа што после бакнување со таков тип бев црвена околу устата и кожата ми беше иритирана.сепак,не ми пречи

ама мустаќи..во никој случај!ме потсеќаат на нешто старски,на оние каубојски филмови.воопшто не сакам тип со мустаќи,одвратно ми е

Мразам, и мустаќи и брада :) Иако, на некои мажи стварно многу убаво им стои... Али сепак, не преферирам :)

Јас како машко со мустаќи и брада, не се согласувам со девојките кои велат дека не им се бендисува истото.
Мислам дека што повозрасна е девојка дека се повеќе ќе и се допаѓа според мене салам машко.
Покрај толку леонардо ди каприо или или леголас полу-мажиња, целите пицнати, нокти исполирани, веѓи средени, жените си знаат, исконски, примитивно, селски, не е важно, што маж значи.
И колку и модерната култура да се обидува да го разобличи, жените си го одбираат вистинскиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom