A
Alexander Nevsky
Гостин
овој пат 4 степени:nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Прилеп втори спрат на рид слабо,во точила во зграда на петти спрат мнооогу јако.
Еве ми го мислењето од прееска.Го виде?
Скопје, зграда, втори кат друже команданте.:salut:хехехехе, шала.:smir: Иначе стварно живеам на 2 спрат, а у Центар сум.
Кај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малце![]()
Може сака дечкото земјотресНе збори така ќе те реметат![]()
А имаше и втор? Јас и другар ми го осетивме само тој кај 1 сатот.Извадија овие дека бил со јачина од 3.9 според Рихтер. Појак од вториот.:nesvest:
Качи се на зграда во точила на петти можи и да те потрефи од кај знаеш не е доцна :helou:.Кај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малце![]()
Може сака дечкото земјотрес![]()
a од друга страна... исто и ти
![]()
Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.А имаше и втор? Јас и другар ми го осетивме само тој кај 1 сатот.
Може сака дечкото земјотрес![]()
a од друга страна... исто и ти
![]()
Вторите бранови слаби биле затоа не сум ги сетил изгледа.Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.
Јас и двата земјотреси ги осетив, среќа што епицентарот е подалеку од Скопје, ама...мојава зграда е од пред земјотресот 63 та, којзнае дали ќе издржи уште еден? Можеме само да се молиме да престанат па сепак празник е, ќе помогне Господ.
Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.