ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Извадија овие дека бил со јачина од 3.9 според Рихтер. Појак од вториот.:nesvest:

Во Прилеп втори спрат на рид слабо,во точила во зграда на петти спрат мнооогу јако.

Кај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малце:)

Еве ми го мислењето од прееска.:) Го виде? :)

Скопје, зграда, втори кат друже команданте.:salut:хехехехе, шала.:smir: Иначе стварно живеам на 2 спрат, а у Центар сум.

Епа дојди да видиш како е на 7кат кај "командирот" :P... :)

Можам да замислам кај оние на 15ти кат како им је...:tapp: Т

Извадија овие дека бил со јачина од 3.9 според Рихтер. Појак од вториот.:nesvest:
А имаше и втор? Јас и другар ми го осетивме само тој кај 1 сатот.

Кај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малце:)
Качи се на зграда во точила на петти можи и да те потрефи од кај знаеш не е доцна :helou:.

А имаше и втор? Јас и другар ми го осетивме само тој кај 1 сатот.
Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.

Може сака дечкото земјотрес :toe: :icon_lol: a од друга страна... исто и ти :)

Абе сите се не бе не земјотрес ова она...Ама кај нас земјотерсот е еднаш во 10 години и не се многу силни па сите горат од желба малце да ги стресе:)

Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.
Вторите бранови слаби биле затоа не сум ги сетил изгледа.

ОМГ ТИЕ СЕ ИДАТ!!!!
Суштествата од канализацијата!

Смирете се, земјотрес е... не можеме ништо да превземиме ние. Чудно ми е што сеизмолошки неактивно подрачје покажува вакви ''особини'', повеќекратни слични по интензитет, земјотреси. Обично има еден силен и неколку минорни.

Јас и двата земјотреси ги осетив, среќа што епицентарот е подалеку од Скопје, ама...мојава зграда е од пред земјотресот 63 та, којзнае дали ќе издржи уште еден? Можеме само да се молиме да престанат па сепак празник е, ќе помогне Господ.

Јас и двата земјотреси ги осетив, среќа што епицентарот е подалеку од Скопје, ама...мојава зграда е од пред земјотресот 63 та, којзнае дали ќе издржи уште еден? Можеме само да се молиме да престанат па сепак празник е, ќе помогне Господ.

Абе многу далеку дури во Гостивар, а за зградатата штом земјотресот во 63та не ја турнал уживај :helou::helou::helou:

Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9

Јас само првиот го осетив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom