ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, земјотрес?.. Мене ми се залула столчето и си реков - Не трипај ако не си спиена не значи дека ти мрда све околу :pos2::pos2::pos2::pos2:

имало и во ск мал потрес ама ја спиев нишо не осетив:nesvest:

Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.

да поправам никаде не се спомна на ТВ
не ферски изоставено
и Кичево нпошто е само 40 км од Гостивар, а од Србиново и Долна баница уште поблиску кај што беше епицентарот

Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.

3?! Ја само еден осетив, тој во еден и тоа мислев дека снегот од кровот паднал. :)

Јас спиев ама ме разбуди....:vozbud: и пак си продолжив:pos2:

Тој околу 21ч го осетив, бев во полусон. А тој околу 13ч не, тогаш цврсто спиев.

Јас ниеден не осетив на првиот спиев ама ни другите не ги осетив

кај 1 цепев дрва не сетив ништо а и друго ништо не сетив

А до кога ќе не тресе? :)
Тоа е Божја волја,синко :)
Затоа и не вреди да се нервираш и плашиш.

Не вреди да се нервираш и плашиш од и за работи кои што не можеш да ги смениш и пред кои што си безсилен.

Првиот само го сетив али пошо бев поспан се прашував земјотрес е или трипам!а другите не ги осетив

Тоа е Божја волја,синко :)
Затоа и не вреди да се нервираш и плашиш.

Не вреди да се нервираш и плашиш од и за работи кои што не можеш да ги смениш и пред кои што си безсилен.

Токму овој факт ме иритира,беспомошност,ништо не зависи од тебе.

да поправам никаде не се спомна на ТВ
не ферски изоставено
и Кичево нпошто е само 40 км од Гостивар, а од Србиново и Долна баница уште поблиску кај што беше епицентарот

Абе и во Битола ги сетив јас првиот и третиот ама никој ништо не кажува. Важно е само Скопје и само за таму се кажува.:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom