ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
среќа на спиење ме фати, инаку денес ќе ми беше страв дома да седам, а надвор е за никаде времето...

Има Господ да не тресе малку, забегавме и ние луѓето ама тука е Господ да ни каже дека ние сме само гости на овој свет!

Како бре и покрај два сеизмометра дома (еден марка Felis Catus,друг Canis Lupus Familiaris)не сетив ништо?!
во Катланово луќето сетиле,јас во Идризово шо е на максимум 10.км ништо не сетив,а ни сеизмометрите.

Да не беше фејсбук, немаше да дознаам дека имало земјотрес. Онака, станувам утрово, палам компјутер со палецот од десната нога, седнувам и на фејсбук гледам статуси.

пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........

пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........
не знам за глувци ама нешто чудно се случува има над 10 луѓе дека биле нападнати од гаврани.

Еден другар од Берово ми пише вели многу се исплашиле,цело Берово на улица излегло изгледа таму највеќе се осетил.Вели дека хрчакот почнал да писка па се разбудил и после 20 секунди се случил земјотресот,цело Берово се лулало!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom