Земјотрес од 6,5 по Рихтер ја погоди Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не треба.Како па не умреа повеќе.Па ајде нека им се множат повеќе па по цели градови да се рушат.

Не би се радувал многу многу на оваа вест ...

Не е машки !!

Чујте и почујте.Земјотрес во гејлада и за жал само еден мртов.повеќе информации тукаhttp://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=93912.

Каков човек си ти...
Сите Грци се злобни мали луѓе и заслужуваат да умрат така?

Ако си толку нафуран и јак,што не почнеш војна со нив,иди во Грчка и земи колку можеш пред да те убијат тебе.
Идиотизам,да се радуваш на нечија смрт.

Да не имаат нашиве некој врач викнато за ова?:):cuc:

Не е убаво да се радуваш на туѓа несреќа....ама морам!
Придај боже!!!!

temata ae..........komentarot mnogu nevkusen......da procita nekoj.....da ne recam glupo......

ne zaebavajte .....susumigi edni...na ista tektonska ploca sedime,na ista strana od rasedot..... nemojte samo pogolemata da ima namera da mrdne....
...na nieden neprijatel ne mu se siti za vakvo nesto, toj sto go pravi toa e nadvor od rodot na lugeto....

more ogin da gi gori...
ne e ubavo za nikoj ama koga znam kolku dzverstva ni imaat storeno... pa ne mozam ni da gi zalam.
samo nas da ne cuva Gospod.

Каков човек си ти...
Сите Грци се злобни мали луѓе и заслужуваат да умрат така?

Ако си толку нафуран и јак,што не почнеш војна со нив,иди во Грчка и земи колку можеш пред да те убијат тебе.
Идиотизам,да се радуваш на нечија смрт.
Сакаш да кажеш дека ако имаше повеќе мртви ќе ги жалеше?Признај си дека не ги жалиш ни 1 посто.Море ич не ми е гајле само нека умираат.

Ко рисјанин, нема да пцујам и едноставно ќе ја затворам темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom