Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
На улица кога шеткам, никогаш не ми се случило да зборам на глас. Но сум забележал други луѓе кога ќе поминам покрај нив да си зборат сами со себе... :) :)

Jas stalno si razmilsuvam za neso ama nikogas na glas. soznam nekako cudno mi e sam so sebe da si zborvis

Да често пати и многу ми се смеат другарите тоа најчесто го правам кога сум крајно изнервиран

Глеам ја скоро сите си се карате со себеси...треба да снимите 2 дел Me, Myself, and I:pos: :pos:
Јас не сум по карањето сам себе, скоро и да ми се нема случено.

Си зборувам понекогаш сам со себеси

на глас не, ама во себе си иам дебата развиено...доста често размислувам дур идам негде, дур шетам ,аама не размислувам на глас, некад пеам на глас, ама пазам да нема никој околу мене

Mnogupati si zboruvam so sebesi, skoro sekogas si se karam. :helou:

Многу често зборувам сама со себе, но никогаш на глас. Како да има две личности во мене и едната ми вели едно а другата друго :) Кога разговарам самата со себе најчесто се критикувам:toe:

Зборувам со себеси кога правам план било на некоја игра (стратегија), или план за излез и прошетка (кога се шетам сам).

Многу често си зборам со себе ради само контрола,посо сум многу изблувлив:)

Гласно некогаш неколку пати, сама си одговарам на прашањата, позитивни одговори секад, така си се тешам, а знам дека тоа не е реалноста!
А внатре, па да нормално, најчесто кога се карам!

па, да. се дешава ова. ама не на глас, во себе си праам монолог. некад се дешава и на глас, ама ретко.

Eeeee колку пати така си имам зборувано (не на глас ама некогаш и то се дешават)... пак особено ако сум сама и ако одам по улица...па дури и се исклучувам на моменти (дур не се залепам во некоја кола :pos: ) а и дома така многу пати знам да си се расправам со другата во мене... јас викам едно.... таа ми викат друго и никако да се разберам... и после ќе се чудам зш имам хаос во глава :nervoza:

Paaaa redovno komunicirame jas i jas,najcesto si se karam za nesto sto ke utnam ili pak si praam planovi.Na glas samo po nekoj zbor koa sum sama po doma,a na ulica fala bogu ne hehe,cesto sme u konflikt jas i jas pa cesto znaeme i da ne praime muabet izvesen period.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom