Зборови кои нервираат

• Креатор на темата Креатор на темата Љупка
  • Време на започнување Време на започнување
Koga devojka mi se obraka so Peer..i ti vikam peer...ok e koa ke go kaze masko ama cura koa ke kaze me vadi od koza i ne mozam da ja shmekam posle...

Се шемефме,шема,се мувавме,муваЧ.......мноооогу селски ми звучи!!!

Па да се согласам со сите членови пред мене, тие се зборовите што ме вадат од такт, ама посебно ме вади начинот на кои ги пишуваат, на МСН, коментари на ХИ5 и сл: sWci4ko, 6mIzLi4k@, sWc toPPPP swe, tSm (te sakam ??:toe:), nOOb, zWatcence, najswatki4kiiiiiiii ste!!!....
Стварно од кожа се вадам кога ќе си видам ваков коментар или некој на мсн така да ми се обрати sWcko........................:tapp:

* Еднина од именки кои не би требало да ја имаат. Правење некои си приглупи зборчиња од типот на патика, наочара, фармерка, цвикера... :tapp:

* Детето/детенцето. Имаш над 15, а речникот ти е нешто како, "многу беше фино детето, не требаше така да му направиш" или "топ си е детенцето, зашо така збориш?".
Se soglasuvam, a isto ne mozam da podnesam zborovi napisani so brojki, vo deminutiv i so w! Swatka mawa! Kolku e loso!!!!!!!!!1

Зборови само оние напишаните со 4етворка (или други броеви) :)
Али како фраза страшно многу ме нервира Ти си знаеш, голема си!

"ne zamari" - Si misles filmska zvezda e
"Bisence" - koga ke se vidat na izlevane
"BE"- Bilo koj da mi rece odma :angry3:

мување, варање, бивша, дал... не ме нервираат туку глупави ми се. Коњ хахаха

Не замари
Ѓуптин

Кога ке прашам некој како си?
тие велат ТОП
(тоа најмногу ме нервире) еднашка велам ај пукни да видам дали си топ, тој се чуди викам нели ТОП си ајде пукај. :tapp:

Од такт ме вадат само

кисс4е, цмок4е, поздрав4е и тоа пишувани на social сајтови од типот на hi5,facebook и сл. Аууууу! Глава болииииии!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom