Зборови кои нервираат

• Креатор на темата Креатор на темата Љупка
  • Време на започнување Време на започнување
"са"
"кооме", "ќооме"
И струмичаанте шо стават "у" наместо "о" ка пишат.
:pop::violent1::violent1:

Пеер, пеерче и слични варијанти;
Баце, братче, брат и останато, да ти ибам, екстра топ, јако е, закон,сите со бројки или место мило миуо и слични гомнарии, јок, ич(во песна го има, ужас!:vozbud:)
Други-седи бе, остај се, не дупи, не сери, јеботе, љубави, срцуш, мацо, златичко, и останати смалени мили зборчиња...
Збор како збор што го мразам е МОКРИ-или уринира, едноставно е грозен, а да и јуфка, коленица,смрдла(лош збор), дрнкање,блакце и така, ауууу УЖАС!!!!!!:salut:

Забораив да го спомнам зборот „тасма“ незнам од Икс причини МНОГУ ама МНОГУ ме курчи.

Ме нервира ТОП, ТОПОИ, СМРДЛА
а ДЕФИНИТИВНО НАЈМНОГУ МЕ НЕРВИРА МОРИ коа ќе слушнам некој да се обраќа кај си мори ти? или што праиш мори? мене коса ми ссе крева

:) Во живот го немам слушнато,само на форумов сум го прочитал,ама ептен од кожа ме вади “паше’’!!Каков грозен збор тоа чудо едно.

повеќе е реченица,ама ме вади од такт-ШО ПРАИШ МОРИИИ,АРНА СИ?:nerv::nerv::nerv:

Екстра, или женско на женско "пеер" :nenene: Се курчам...

Мислам хеллооууу и екстра ме ваѓаат од контакт исто така..

Темава е уствари супер. Пост до пост "пе(е)р" и "уживкич", а еден човек не познавам што не ги употребува. :icon_lol:

* Фура. Чак и реклама иаме. Со мото "нафурај се!". Aма добро, кај нас те тераат трето дете да имаш преку реклама, ти рекламираат и Ден на независност, така што... Во ред е.
* Еднина од именки кои не би требало да ја имаат. Правење некои си приглупи зборчиња од типот на патика, наочара, фармерка, цвикера... :tapp:
* Мизерија, или мизерно. Неверојатно кретенски збор.
* Запраша. Ко прашак врз глава да ќе ти истура.
* Запримети. Примети, забележа, аман, зашто ЗАПРИМЕТИ?
* Џоа.
* Мило. Кој к му/и` рече да ми се обраќа со "мило"?
* Кисче. Ми доаѓа да му треснам телефонот во фаца на авторот кога ќе прочитам "кисче" на крај од порака.
* Детето/детенцето. Имаш над 15, а речникот ти е нешто како, "многу беше фино детето, не требаше така да му направиш" или "топ си е детенцето, зашо така збориш?".
* Флешои, флешој...? Како се пишува бе? :pos:

Зборови од Бугаризмот и Србизмонт !!!

и да си дополнам : друља , згуфа , топ , есктра , трипои , флешои , бе , ма , мори , мури ....
доста се ..

нешо ау...лее тоа колку ми иде на нерви...:zid:

мене од кожа ме вади ТАЌЕ лелел не мозам да го поднесамммммммм
:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom