Збогум НАТО, збогум ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување
А како тоа ?
Детали може ?

Е не може ти си комуњар ова е строго доверливо за Пиночевци...ти ионака си заслепен од предавниците....цитирано само од мислите на Пиночевците :pos2:

Па ќе ви изумре членството скоро... од старост

Гледаш сега...
Напишав јас вчера/некни како грујо се заебал во математиката.

Он лесно ќе се справи со сдсм.
Но со народот кој ќе му биде најголема опозиција....шо ќе праит ?
Народот заборавил да го есапи.
Овој народ што тука живее.

Гледаш сега...

Но со народот кој ќе му биде најголема опозиција....шо ќе праит ?
Народот заборавил да го есапи.
Овој народ што тука живее.

Ако он пак го направи СДСМ опозиција тоа значи дека народот него го избрал така да ке има целосна поддршка!

Гледаш сега...

Не само што се заебал тој ама и ти во болдираното :helou:Да беше така немаше Заев да биди ослободен на Маестрален тактички начин :salut:

Da znaese samo kolku toa sum protiv brane, nikogas nemase da go kazes ova. I da znaese deka tvojata averzija kon komunjarite vo sporedba so mojata e kako da sporedis muva i slon, isto taka nemase da go kazes ova. Ama ajt....

Мислам дека ПРИЈАТЕЛЕ ти треба да одиш на психијатриско вештачење. Нешто си ми скаран со мозокот. Бранко и СДСМ-СКМ-ПДП нема никогаш да се вратат на власт затоа што се ПРОВАЛЕНИ, затоа што се АНТИМАКЕДОНЦИ, затоа што се КУКАВИЦИ и ПОДЛИЗУРКОВЦИ. Затоа што се БЕЗИДЕЈНИ и ПРОДАДЕНИ души. Затоа што едноставно е незапирлива еволуцијата. Пропаѓањето на Анационалната матрица наречена СКМ-ПДП-СДСМ ќе го ослободи просторот за појава на нова опозиција како алтернатива на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ:

Во однос на Груевски и прозивките за тоа каде спомнал во последните 10 говори дека нема да го промени името, еве одговор. Името нема право да го промени никој ни Грујо ни свети Грујо, нити па оваа генерација на Македонци има право да решава на референдум за името, тоа е наследство на претходните генерации и залог за идните. Никакви приказни за ЕУ неможат да бидат замена за достоинството (барем за мене, мојот став сигурно не го делат СМРДСМОВЦИТЕ, Фрчко, Бранко Геровски, Ѓунер Исмаил, Милчин и затоа сум пресреќен). Решението за Македонија е економски развој, а тој е можен и реален и надвор од овие асоцијации ( Норвешка, Швајцарија, Турција, Кина, Бразил, Сингапур).

Не само што се заебал тој ама и ти во болдираното :helou:Да беше така немаше Заев да биди ослободен на Маестрален тактички начин :salut:

Jas strplivo si ja cekam 2009 godina, pa togas ke se napolnat zatvorite so komunalni kriminalci, ne Zajaci, ne Buchuci, ami i narkomancheto glavno:smir:

Ако он пак го направи СДСМ опозиција тоа значи дека народот него го избрал така да ке има целосна поддршка!

Не го направи народот по нивна воља ами беше прелажан самиот народ од него...беше прелажан за стечајците, за пензиите , за земјоделците...му вети за пченицата а абер немаат земјоделците од парите ветени, му вети за млекото дека ќе го зема поскапо од минатиот пат а сега му го намали и го зема поефтино ... а зина а излага а уште повеќе ги излагал за ЕУ и решавање со спорот со Грција во врска со името.Даноците ни ги крена плаќавме 200денари за стан а сега 840денари, за вода плаќавме ѓубре параси и комунални услуги 350денари а сега плаќаме 3 сметки т.е. една плус за комунална хигиена за водата која ја НЕМА 3те сметки вкупно плаќаме 1,000денари а брашното беше 370денари а сега 720денари а кренал 3%...на кого 3% плус двоцифрена инфлација и кај ќе одиме во ЕУ со двоцифрена инфлација и ваков опустошен народ плус тоа шлаг на се ова и излажан безобразно.Ќе сонувате 2004та година кога Бранко беше да ја поднесе апликацијата за полноправна членка на ЕУ ама ќе добиете шипки портокалови :helou:Ете со кои лаги го направил СДСМ опозиција...останатото народот ќе си го пресуди кога ќе ја увиди штетата.Како на пример со картичките му дадовте картички на народот за да може да се прехранат да си земат пари е сега сите се заглавени по 1.000 до 1.500 евра и кога ќе почнете да им ги земате а кога нема да може да ги вратат е тогаш ќе си го видете народот...ама тогаш нема да имаш аргументи овде да кривиш дека СДСМ е крив...не е СДСМ на власт него Пиноче.

Абе и ЕУ не е нешто нарочито...Откога земјава каде што живеам влезе во ЕУ,само чкартоини од цела Европа јадеме и носиме (секоја чест,има и ретки исклучоци..).
Ни го бапнаа еврото со сила (да,немаше референдум кој сака-кој не сака), и сега цел народ е отиден безерк...
А башка се наполнивме и Татарчиња...

Во однос на Груевски и прозивките за тоа каде спомнал во последните 10 говори дека нема да го промени името, еве одговор. Името нема право да го промени никој ни Грујо ни свети Грујо, нити па оваа генерација на Македонци има право да решава на референдум за името, тоа е наследство на претходните генерации и залог за идните. Никакви приказни за ЕУ неможат да бидат замена за достоинството (барем за мене, мојот став сигурно не го делат СМРДСМОВЦИТЕ, Фрчко, Бранко Геровски, Ѓунер Исмаил, Милчин и затоа сум пресреќен). Решението за Македонија е економски развој, а тој е можен и реален и надвор од овие асоцијации ( Норвешка, Швајцарија, Турција, Кина, Бразил, Сингапур).

Значи како што те разбрав, доколку неговото Височество најголемиот патриот во државава распише референдум, и он ќе биде комуњар, предавник, антимакедонец.....
Така....или ?

Jas strplivo si ja cekam 2009 godina, pa togas ke se napolnat zatvorite so komunalni kriminalci, ne Zajaci, ne Buchuci, ami i narkomancheto glavno:smir:

Направете си ги со клима поради вас затоа што се знае кој ќе отседнува таму...за џабе Грујо не гради нов затворски предел...онаа старата поговорка...кој на друг му копа дупка сам паѓа во неа сеуште важи ама добро е да се потсетите пошто за разлика од портокалови шпекулации нашите ќе се остварат...да не бегате како Даравелски како Глубчо како Војо Михајловски или Ламбе да не можат да ве најдат ни со меѓународна потерница :helou:Ламбе е веќе сместен така да најтрагично или најкомично е тоа што поради зголеменост на аналфабети во кадарот на ДПМНЕ сами ќе се пикните таму а Ламбе е почетокот и доволен показател.

Коа сме веќе кај комунали и криминалци.
Имаш поздрав од Sинго, Амди и Павле.
Викат ќе си им се фател, оти они се дружеле со грујо.

Со ова или ќе сме со Велика Британија и Ирска на ист брод, или ќе си играме неутрални како Норвешка и Швајцарија.

Многу е лошо коа веќе знаеме дека Македонија нема да влезе во ЕУ и во НАТО... Тоа ќе доведе до пропаст на Македонија... т.е. делење. Место нашиот мил премиер Грујо да гледа да влеземе он се откажува... зошто нема гз да продолжи, а Македонија е приморана да влезе во ЕУ и НАТО доколку сакаме да ги задржиме границите какви што се..Тоа ни е единствен излез али кој како си сваќа.. НАШИТЕ МИЛИ соседеи ни задаваат да правиме такви одлуки али нема кој кај нас да ја дотера работата кај нас... сите политичари се исти... пред народот се карааат, а навечер што се вика излегуваат заедно да се журкаат :nesum: сурова вистина што ќе се прави:nesum:

Мислам дека ПРИЈАТЕЛЕ ти треба да одиш на психијатриско вештачење. Нешто си ми скаран со мозокот. Бранко и СДСМ-СКМ-ПДП нема никогаш да се вратат на власт затоа што се ПРОВАЛЕНИ, затоа што се АНТИМАКЕДОНЦИ, затоа што се КУКАВИЦИ и ПОДЛИЗУРКОВЦИ. Затоа што се БЕЗИДЕЈНИ и ПРОДАДЕНИ души. Затоа што едноставно е незапирлива еволуцијата. Пропаѓањето на Анационалната матрица наречена СКМ-ПДП-СДСМ ќе го ослободи просторот за појава на нова опозиција како алтернатива на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ:
Abe ja mozebi sum skaran so mozokot, ama ti nemas nitu edna zdrava mozocna kletka, toa e fakat. Do tolku da nemas kapacitet eden prost post od dve recenici da sfatis i pravilno da go razberes..... tuku ko rasipan zaglaven tranzistor po default lupas edno isto...

Со ова или ќе сме со Велика Британија и Ирска на ист брод, или ќе си играме неутрални како Норвешка и Швајцарија.

Ни едното ни другото ни третото...ако не влезиме ЕУ има кој да не збриши од картата на балканот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom