gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.852
- Поени од реакции
- 5.183
Не ме чуди ништо повеќе, кога успеаја шмизлите да ги протнат како споменици (уште ги имате на плоштад, о вие поборници за македонска култура и наследство), за се друго ми е како мачја кашлица.
Ако, ако, ќе пројде и ова, ќе ги урнат, ама после коа Тинекс ќе си направи ресторанче таму, е тогаш изледа ептен ќе се слага со капијата.![]()
Да ти кажам најискрено, како што спомнав на почетокот.Не сум поврзан толку сентиментално за чичко Стоилко, знам дека на вашата генерација и е симбол, туку мене ми смета вмровскиот став-ќе рушам, ќе пустам и ич не ми чуе за вас.Багра дебили се собрале и ќе прават плоштад и главен град да го личи, не оди тоа така.Све треба со усул да се прави, да се планира полека, ама со овие нема такво нешто, мора да е ударнички!
Демек нема да се натегаш, пошо нели ...
Аргументација за да останат таму каде што се во таква форма нема никој па ни ти ... зато ... нема натегање ...
Процерура е, најава за ова имаше одамна ... 5-6 години, тие со времени објекти требале да си мислат на време ...
Кога знаеш дека ке умреш за 50години, зошто се мачиш, те известиле, легни си и умри сега.Е*ате тоа размислувањето.