Заврши школска година, сега што?

• Креатор на темата Креатор на темата The G-Man
  • Време на започнување Време на започнување
леле колку ми беше глупо и мака и жал првите деној после матурата, последните деној нашколо ми беше преееееееееееееееубооооооо...
толку од школо и тоа чуство шо викате 10 јуни...:(:(:(:cry::cry::cry:

Конечноооооооооооо Летоооооооооооооооооооо... :vozbud:Едвај го дочекав распустот.. но за жал ќе се подружам уште некој ден со школото па после следуваа охрид па потоаа одморр со мама и тато... па спиење до касно... итн.... :salut:[сето тоа ако сум здрава и живааа.. :tapp:]

Мене па во школо ми е подобро...:(

Бубалица...мала шала. Школо си е школо, ти го полни денот башка четврта година, зафрканции ово-оно. Сега лето, ќе има спиење по 12 саата и акање по цела вечер :cug:...Мака ми е што завршив :cry:

Сега...епа сега ќе седам, ќе се досадувам и со нетрпение ќе чекам да заврши глупово лето.

Ако ти кажам дека цело време ќе бидам прва смена уште ќе ти биде глупаво летово? :) :back:

Заврши школото, одмор нема, сеа... ќе си црнчам :pos: Ај бар боја ќе имам
09.gif

Сега цело лето спиење, спиење, спиење., па после одмор прво со моите, па после со друштвото, па сега за една недела ќе си идам кај брат ми у Белград, го имам исланирано цело лето, инаку што друго да прави човек 9 месеци у школо :pos2:

па планирав да работам некаде, ама некако ме мрзи, сакам да шетам и да уживам не да работам:hihi: а и знам дека летово брзо ќе помине и ми е последно лето без грижи(пред полнолетност) па планирам да го поминам мнооооогу лудо.во јули ќе одам во Охрид на подолго време со друштво:je: , а претходно негде на одмор со моите најверојатно, ама сеуште не е сигурно.како и да е, ја живеам за периодот во Охрид и едвај чекам да дојде:vozbud: :je:

сега..компјутерот нон стоп упален..исто и тв-то..ке трошиме струја:pos:..нозе на биро сокче/нес со лед до мене..музиче и chill..а да и спиењето дооолги часови не ми бега:pos:

Сега по цела вечер нема да ме остават на мира да си спијам.
Досадни се со тие веспите/моторите

cel den ke skitam zosto bev lisena od toa dodeka bevme na uciliste ... glava ne mozese coek da kreni
LOL

Па планирам да идам во Охрид и планирам повеќе да си играм ВоВ планирав и да работам нешто ама и мене некако како да ме мрзи. А да може и некое викендче да падне интересни ако се договотжриме со друштвово и тоа.

Заврши школска година а сега МАТУРА е во тек :(

Ќе нема веќе оправдувања од типот "немам време":(, ама тоа значи дека ќе имам време да правам сe' што ќе ми текне:).
На одмор се знае каде, Преспа, едноставно ќе се оставам таму!
И не ми бега запознавање на многу нови луѓе, видување со стари пријател(к)и, и секако тури низ македонските градови ...
И така, можда од следното лето и ќе се фатам за некаква работа.

и сега... ДОСАДА :pos: Седам дома по цел ден... Помагам чат пат на мајка ми... Ама повеќето време сум или пред пц или пред тв... И ме нервира тоа, а нема што да се прави.... Има уствари, да се мерат улици, али немам со кој така да... Ај да се вратам од Тенерифе па ќе работам :) Бар еден месец... Па во Охрид после.. Дур не ми здосади :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom