Заврши школска година, сега што?

• Креатор на темата Креатор на темата The G-Man
  • Време на започнување Време на започнување
море... уште недела и пол... после ќе ви кажам што да прајте.... уфффф....
САКАМ ЛЕТО
МНОГУ ТОПЛО ДА Е
да се тооопааааммм... и да не ми е гајле за ништо.... а вие се чудите што да прајте....
виктораниус или како и да е.. сакаш да се мењаме на две недели?

Со задоволство, али сакам со мојот клас да сум, ми недостигат уште сега а нема 2 часа од кога сме распуштени. Поточно кажано ми недостига една личност.:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow

Сега...епа сега ќе седам, ќе се досадувам и со нетрпение ќе чекам да заврши глупово лето.

море, за нас заврши школото уште пред 20 дена...ама следните две недели мора матура да полагаме :nesvest: ќе ви кажам на 23 шо ќе правам летово, јас тогаш ќе го почнам :tapp:

Izvinete sto pisuvam na latinica ne sum doma od lap top pisam...
Abe uzivancija momentalno sum u Holandija koga ke si dojdam odam za budva so profesoro po fizicko...tva leto kje bide jako :).
Sex&Drogs&Alchohol yea:):).

Блазе вас.... јас имам уште едно 3 недели полагања :(

Сеа сликајте се...нема Грција :pos2:

Лееее,ајде честито.
И многу убаво лето.Тоа е најбитно.
И да,ако има матуранти,нека пишат какви им се плановите за факс?

Абе каков факс! ЗАВРШИ ШКОЛОТО! планови за летото нема учење еееее не читаш темава.Факс на тама образование!

ЛЕТО УЖИВАНЦИЈАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Сега...епа сега ќе седам, ќе се досадувам и со нетрпение ќе чекам да заврши глупово лето.
Оти бе чоек?
Ја ко шо памтам(мали делови),минатото лето уопште не беше глупо.
А уште помалку досадно.:pos2:
Абе каков факс! ЗАВРШИ ШКОЛОТО! планови за летото нема учење еееее не читаш темава.Факс на тама образование!

ЛЕТО УЖИВАНЦИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААА
И ја не ви реков да мислите на факс,туку да кажете дали имате онака првична идеја каде ќе одите.Нормално дека најбитно сеа летото.Ајмо,прогесивно уживање.

плажа,плажа и само плажа....и зезање на вечер на пристаниште или некаде кај било...важно завршивме со учење...

Кај баба ми во струмица ќе сум цело лето.Фудбал и кошарка ќе паѓа ако не ги тргнат кошевите.

ех сега зар треба да се праша се знае уживанција...:vozbud::vozbud::vozbud:

уживање, повеќе спиење, релаксирање, повеќе дружење и искачање, сунчање, бањање.....СЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom