Зависен сум од....

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не сум зависна од ништо, ама затоа цигарите, интернетот, благото и оние нескафињата 3 во едно се ептен навлечени на мене...Ја стално им викам не, али они коа ќе запнат...Не можат да живеат без мене и тоа ти е...

Ја не сум зависна од ништо, ама затоа цигарите, интернетот, благото и оние нескафињата 3 во едно се ептен навлечени на мене...Ја стално им викам не, али они коа ќе запнат...Не можат да живеат без мене и тоа ти е...
3-4 на ден норма, кога ми текнува дека нескафе cool пред 2 години го мешав со кока кола :facepalm:
А и почна доста време на форумов и на фб да трошам од кога ми помина колоквиумска -.-

3-4 на ден норма, кога ми текнува дека нескафе cool пред 2 години го мешав со кока кола :facepalm:
А и почна доста време на форумов и на фб да трошам од кога ми помина колоквиумска -.-
lele i jas cool so cocacola go mesam, prekrasnosti e xDD
5to ke mi bide ova sto sega ke odam i ke si go napravam :))

Интернет, цигари, буљење у женски дупиња, Фифа 2011, вести, кладилница,......Уствари јас од ништо не сум независен....

Љубител сум на многу работи, ама зависна..... незнам, можда од интернетов .:pipi:

Интернет, кафето, телефонот, цигари повремено. Алкохол, друштвото и уште некои други работи ми се второстепени зависности.

Зависен сум од една институција шо се вика банка, и ги чува моите пари. Зависен сум од една “глупост“ шо се вика работа. Зависен сум од она нешто шо се сите зависни, и ги броиме деновите до 1-ви.

Шега на страна, ако се изостави она стандардното, можи да се речи дека сум адреналински зависник...

Од цигари и макијато. :love:
И не сакав, ама ме навлекоа на спортска, па да, мислам дека сум зависна и од тоа.:oops:
Ах лоши навики, мамата.
А од интернетот чудо едно, ич не сум зависна. Ако немам толку компјутери околу мене, од кои еден ќе искористам додека неам што да правам, никогаш нема да ми дојде на памет. Чист доказ дека не лажам е дека дома немам. :icon_lol:
Од друго... сум доста сентиментална па се врзувам за работи и луѓе што некако ќе ми се пикнат под кожа, а со самото тоа станувам и зависна од нив. Тоа ми е најголем проблем во животов. Значи многу нешта се ако земам да ги набројувам сите...:(

Добра музика, нова музика, добро озвучување, добар психо хорор филм-серија, исто таква игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom