- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 189
- Поени од реакции
- 4
Abe ne zaebavajte! Yugovcite se napraveni da izdrzuvaat do 100000km. Samo dobroto kaj niv e so se evtini rezervnite delovi ama pak za vozvrat celo vreme ke si pod hauba i pod kola

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има едно низ Битола црвено е... Вака е во некоја прилично несредена состојба, ама го вози батетоСтрумикс напиша:Овие 128 веќе и ги нема. Одамна не сум видел такво нешто во да речеме нормална состојба.
Dzish напиша:Има едно низ Битола црвено е... Вака е во некоја прилично несредена состојба, ама го вози батетоКојзнае можеби се прави од него нешто. Ама има работа...
viktor_mak напиша:Od ponudenive definitivno 128 ama od site modeli najgolem merak mi pravi fikoto (zastava 860 ako ne se lazam).
Таква идеја видов на еден хрватски ли беше, српски ли беше форум, колава е жолта со хрватски регистрации?Zastava 128 со предница (преден везен лим) од Zastava 101 медитеран, назад штопови од Лада 1200, внатре интериер (маска) од Медитеран. Мотор 1.4 Фиат Уно Турбо, зацврстување на шасија - бидејки ќе ја преполовии ќе нема човек како мене
![]()
Таква идеја видов на еден хрватски ли беше, српски ли беше форум, колава е жолта со хрватски регистрации?