Zastava 101, Zastava 128 или Zastava Yugo?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, пак Застава...

Повеќе инфо за овој проект тука. А оној медитеранот е најзакон на Балканот (од Босна е, за оние кои не знаат)

Лајсната е само една работа што му фали. Ама сопственикот рече дека има уште работа за да го склопи до крај..

Па добро тоа се гледа дека треба браници да стави, некоја лајсна овде онде.... Можеби нешто в натре да дособери. Ретровизор и такви ситници...

Volkswagen напиша:
http://www.atmotorsport.de/video/kyff06koobonboard.wmv

Сете го ова!

Ова е само за true hardcore автомобилски заљубеници...и тие што имаат можност да download-ираат 14MB :)

Е вакво 128-че да се среди...милина!

Franz Koob :)

Офф топик: Моите втори 2000 постови, пред да падни базата во јануари имав отприлика 2000+ :) значи 4000 и кусур постови за 7 месеци :)
Еј, клипов е супер.Ако имаш вакви повеќе пиши...:helou:

Dzish напиша:
А на ова му фали металната лајсна на предното крило или така ми се чини?

На двете предни крила лајсните, лајсните на праговите комплет (со оние кривите кои и мене ми фалат :)) тапацир на покривот, ретровизори...Вчера велеше дечкото дека ќе го регистрирал, а бидејќи сликите се стари, може и комплетен да е веќе. 17 тркала, легнат до земја...Оригиналниот 1.3 мотор...во секој случај колата е за ќеиф средена.

jugo,tatko mi vozi 55ka interesna kolicka e :)
inace videte go ova jugo 250hp

Струмикс напиша:
На двете предни крила лајсните, лајсните на праговите комплет (со оние кривите кои и мене ми фалат :)) тапацир на покривот, ретровизори...Вчера велеше дечкото дека ќе го регистрирал, а бидејќи сликите се стари, може и комплетен да е веќе. 17 тркала, легнат до земја...Оригиналниот 1.3 мотор...во секој случај колата е за ќеиф средена.
Што ти фали? Кажвај пошо има еден куп Фијатки низ Битолава. Се ке најдиме :)

Ми фалат оние кривите лајсни, делови на долгите кои се качуваат на задното крило. Волкси знае!

800px1966fiat1500ci1.jpg

Барав вакви...е сеа се думам за една кај Чеде што е зафрлена на улица, постар модел е, можеби ќе има уште на неа...

Ми требаат од двете страни, само делот кој е на крилото. Долгите ги имам. :)

pa моите имале се од застава ама од кога памтам јас најдобра беше 128ката, закон е и голема така семејна кола имаш доста багаж внатре и пространа 4 врати супер. после е југото а на крај убедливо најлошо е 101то тоа ти е 128 чукната од позади па уште ако е со 3 врати од старите подобро менувај ја за пегле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom