Zastava 101, Zastava 128 или Zastava Yugo?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ne zaebavajte! Yugovcite se napraveni da izdrzuvaat do 100000km. Samo dobroto kaj niv e so se evtini rezervnite delovi ama pak za vozvrat celo vreme ke si pod hauba i pod kola:)

Струмикс напиша:
Овие 128 веќе и ги нема. Одамна не сум видел такво нешто во да речеме нормална состојба.
Има едно низ Битола црвено е... Вака е во некоја прилично несредена состојба, ама го вози батето :) Којзнае можеби се прави од него нешто. Ама има работа...

Dzish напиша:
Има едно низ Битола црвено е... Вака е во некоја прилично несредена состојба, ама го вози батето :) Којзнае можеби се прави од него нешто. Ама има работа...

Збораш на она што го видовме на пумпата кога полневме бензин? :) со Ферари лепенката на хауба?:) хехе

Крш е тоа бе...

To веќе безнадежно е...штета...оти така ги упорпастуваат колите бе? ццц Инаку тој Ф128 беше ПП-ски пред 3-4 години го донесоа БТ.

viktor_mak напиша:
Od ponudenive definitivno 128 ama od site modeli najgolem merak mi pravi fikoto (zastava 860 ako ne se lazam).

Се лажиш... Фичото е 750 и 850 :) а комотно можиш и 900-ка да ставиш :) поточно 903ccm3

Zastava 128 со предница (преден везен лим) од Zastava 101 медитеран, назад штопови од Лада 1200, внатре интериер (маска) од Медитеран. Мотор 1.4 Фиат Уно Турбо, зацврстување на шасија - бидејки ќе ја преполови :) и ќе нема човек како мене :)

Zastava 128 со предница (преден везен лим) од Zastava 101 медитеран, назад штопови од Лада 1200, внатре интериер (маска) од Медитеран. Мотор 1.4 Фиат Уно Турбо, зацврстување на шасија - бидејки ќе ја преполови :) и ќе нема човек како мене :)
Таква идеја видов на еден хрватски ли беше, српски ли беше форум, колава е жолта со хрватски регистрации?

Таква идеја видов на еден хрватски ли беше, српски ли беше форум, колава е жолта со хрватски регистрации?

FIAT е на Столе...

Има снимка од сообраќајната...Фиат 128 Еуропа (нашата 128-ка).

35kka5s.jpg

42tyqux.jpg

35kmvyd.jpg

47b8b4j.jpg
6471hjk.jpg
2ngzy36.jpg

4yuflft.jpg

4dgotwh.jpg

4m99utj.jpg

2afcpco.jpg

Таа е 128-та :)
Уште поубава варијанта за штоповите:
Ви текнува од истата Лада, ама оние со катадиоптер што беа на средината? Таман скроз исти како оригиналните.

Fiat3.jpg

На ова мислиш или?

Пред малце дојдов од Белград абе верувате дека не налетав на ниедна застаза 101 југо сто и да е ...тоа нигде веке не се вози у свет какви 101 кецови

Пред малце дојдов од Белград абе верувате дека не налетав на ниедна застаза 101 југо сто и да е ...тоа нигде веке не се вози у свет какви 101 кецови
Ијааа?!
А овие или пак овие како ти се чинат?
@Bertone Да, токму тие како на оригиналот 128 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom