Zastava 101, Zastava 128 или Zastava Yugo?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Еве најдов и вакво чудо...

Не е монтажа

doukatas15.JPG

Ова не ми се допаѓа, заради зелената боја!

doukatas07.JPG

А ова ДА само спуштено да е!

oliver01.jpg

Андроник ова за тебе...за на desktop :)

Малце го подспуштив и кабриолетче го напраив...

128cabriowa0.jpg

За Струмикс...

НЕШТО како што бараш ти...иако мислам ја бараш мојата шема на фарбање...

hpim2162of3.jpg

hpim2171wk2.jpg

Волкси, така нешто отприлика, ама САМО хаубите МАТ ЦРНИ. И баш тој, Италијанскиот модел, макар што и Застава лесно може да се конвертира во ваков.

Или 128 или 101, ама никако југо.Не ми се свѓат

Фала Волкси, супер е кабриолетов. Дефинитивно стои. Би се затвориле задните врати и едно сепаре позади (имаше едно битолско фичо розево пред некои 8-9 години, го продаваше 5 илјади марки, ако се сеќавам, со шипки свиткани позади и бело сепаре.

Инаку на таа 128 би ги средил тие пределите за браници ако ги тргам и да биде чист металот да ги нема тие лежиштата, и би била одлична.

http://www.atmotorsport.de/video/kyff06koobonboard.wmv

Сете го ова!

Ова е само за true hardcore автомобилски заљубеници...и тие што имаат можност да download-ираат 14MB :)

Е вакво 128-че да се среди...милина!

Franz Koob :)

Офф топик: Моите втори 2000 постови, пред да падни базата во јануари имав отприлика 2000+ :) значи 4000 и кусур постови за 7 месеци :)

Волкси клипчето ти е закон! цело време се осеќав ко совозач да сум :) Адреналин пампинг! А старката машала бравос,а и за колата бравос! :)
А честито за втората 2000 :) Ако частиш, за мене 2 по 1000ка (ама денари за мене :):):):) )

Братучед мој имаше бела 128ца само што каросеријата беше 128 :) Мотор имаше склапан со делови од БМВ 320 Мпауер со директно вбризгавање и пумпа од Мерцедес 3000...Таков монструм во лимарија тешка 400 кила немате видено 240 ги креваше од шала, Ма дискови и напред и позади, ма амортизери од алфа....Абе лудила беше....Сето тоа само за свој мерак правена дел по дел и да се трка на Александар палас со синчиња кои мислат дека возат брзи коли :) На крај ја слупа пошто изгуби контрола....:(

И ден денес се чуди цела населба кај мене на таа 128ца...10 години поминаа...

П.С. Ќе му побарам деновиве слика да ја скенирам и ќе ви ја покажам...

Се можиш да ставиш во 128-ца. Едно време размислував за BMW 323 мотор. Веднаш се судруваш со мењачот...дали ќе правиш адаптивни плочи, дали ќе го ставаш цело подвозје од BMW, па 128 со погон на задните :) не знам...

Не знам дали забележавте, на овој клипот, доста неубаво ги факја кривините. Често пати пребавно и не по правилна линија и му занесуваше. Може уште 20% да се подобри возењето...

img2798oj1.jpg

Вакви бандаши сакам да најдам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom