Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе подолго време :smir: Најчесто Антена5 а по ретко (иако и тоа се дешавало) со ајпод и слушалици на уФце :)

слушалките в уши и онај симфоничен метал (може да се убаци и балашевиќ) и коа ќе се разбудам уште свири и го ќе видиш снемало пола батерија

Порано можев да заспивам со музика, до пред 5-6 години, сега сакам потполна тишина, дури и звукот од движењето на атомите ќе почни да ми пречи уште малку:nesum:

Скоро секоја вечер се спие со лагана музика.:)

Секогаш, спијам со музика, учам со музика, јадам со музика...

Jas navecer ne spijam so muzika, a pred nekoj den zaspav so muzija popladneto i mnogu mi bese ubavo, posle se osekav prekrasno i ispolneto :)

Обично пред спиење пуштам некој фанки џез... се опуштам и во првите 2 до 3 песни заспан сум :D

И тоа како. Не можам у потполна тишина да спијам, секогаш сакаm дали некој да зборува или музика да слушам. Ова второво е најчесто ама осекам дека некој ден нема да се разбудам сабајлето. Ке ме прогласат за мртва. Како!? Се удавила со слuшалките додека се првртувала у сон :)

Јас цело време слушам музика, без музика ми е шуто, често се случува да заспам пред компјутер со музика пуштена гласно, но се контролирам да ислучувам компјутер и да исклучам музиката, без разлика што после тоа цело време ќе ја пеам песната во себе ...

Не можам да заспијам со најмал звук, луѓето шо одат по улица ми сметат, камо ли музика.

заспивам со музика, зависи од расположение некад со баладички, некад со метал-транс-хаус итн итн итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom