Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Da, zaspivam so muzika najcesto i toa so slusalki od mob na usite, pa koga ke se razbudam me bolat ushlacite do nemaj kade :D :baeh:

Па афкорс дека заспивам со музика...трансче некое или метал, рок...:pipi:

Да заспивам и се будам со музика , у моја соба секогаш свири музика...
моментално си иде соундтракот

Пушти си Sirens of the Sea од Oceanlab (A&B) и легни да спиеш. Убавини... :pipi:

Кај ќе си легнам со музика, сестра ми кога си легнува како штребер уште во 10-30 и собава ШТАМА !!! :nesum: - Иначе имам пробано неколку пати да заспијам со муз. ама баш и не ми иде .. Или ќе ме рассони и на нозе сум, или пак откако се живо и диво ќе изврти ќе ја исклучам, па ќе си легнам ..

Обавезно пред спиење си пуштам музиче и си заспивам :)

Кај ќе си легнам со музика, сестра ми кога си легнува како штребер уште во 10-30 и собава ШТАМА !!! :nesum: - Иначе имам пробано неколку пати да заспијам со муз. ама баш и не ми иде .. Или ќе ме рассони и на нозе сум, или пак откако се живо и диво ќе изврти ќе ја исклучам, па ќе си легнам ..

Сигурен сум дека можеш да заспиеш со музика, само мислам дека сеуште не си ја пронашол твојата приспивна музика :)

Со музика неможам, треба песните да се ептен досадни па да заспијам:devil3:
Исто и на досаден филм заспивам.

порано да...си пуштав транс на тивко и си легнував...последно време не практикувам ама треба пак да почнам..

Секогаш легнувам в кревет со слушалките, па кога ќе почнат да ми паѓаат очите ги вадам и спијам, а многу често ми се случува и да заспијамсо слушалките на уши :)

Не баш секогаш, затоа што ја делам собата со сестра ми, и таа несака музика. Кога сум сама обавезно со Енигма, Ера или саундтракот од Оушнс филмовите

да!!! Досадна книга + музика супер комбинација ... не само шо ќе заспиеш можи и во кома кома да падниш :vozbud:
Обично пуштам радио некое има добри трансови навечер :smir:

Сеа стајв во телефонов Delerium- Nuages Du Monde целиот албум... баш за спиење и релаксирање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom