Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Порано не заспивав без музика.А сега сакам тишина.Само телевизорот може да рзботи ама без тон.Ми смета секаков тон.

Ретко... и тоа само ако е инструментална... од Pink Floyd на пример...
а може и џез, нешто во стилот на Miles Davis.

Порано обавезно свиреше системот кога спиев, сега некако почна да ми смета и кога спијам со музика сум некако ненаспан!

Ne mozam da zaspijam bez muzika... Si imam napraeno lista so trae okolu 12h so omilenite traki od trance i progressive zanrot. I si vrti taka sekoja vecer. :)

Заспивам, се будам, цел ден музика ми дрнда. Кога сум во Скопје Сити радио 24/7. Е овде нема, тв на тајмер и ззЗЗзззЗЗЗзззЗзЗз :)

Некад заспивам со Stairway to Heaven или Hotel California. Многу смирувачки песни.

Некад заспивам со Stairway to Heaven или Hotel California. Многу смирувачки песни.

Исто така и гаволски за хотел калифорнија не знам ама за стаирвај то хавен има скриена порака во песната ама ајде да не пишувам оф топик...Јас лично зависи дали ке заспијам со музика или не највеке од расположението ако сум нервозен може некоја смирувачка музика за добра нок а кога сум нешто срекен, хипер активен и сл :vozbud: една добра комедија не ми доага мн лошо :wink:

Заспивам обично со слушалки на ушите. Со некоја добра балада така Лове Сонг..

музка за заспивање е закон.
Ви препорачвам да си ја download-ирате дискографијата од Secret Garden ... нешто невероватно

Исто така и гаволски за хотел калифорнија не знам ама за стаирвај то хавен има скриена порака во песната ама ајде да не пишувам оф топик...Јас лично зависи дали ке заспијам со музика или не највеке од расположението ако сум нервозен може некоја смирувачка музика за добра нок а кога сум нешто срекен, хипер активен и сл :vozbud: една добра комедија не ми доага мн лошо :wink:

Па тоа е јавна тајна. Сум гледал цел документарец дека Џими Пејџ учествувал во сатански ритуали . Дури имаше еден клип на јутуб каде тој на бина у живо вршеше такви ритуали :) Дури викаат дека ја продал душата на ѓаволот за да свири :D

Понекогаш со музика, понекогаш со филмови:)
Кога заспивам со музика, тоа е или со Love songs или со цд-то на Ричард Клајдермен...
Едноставно опуштаат и занесуваат. Совршен начин да заспијам неосетно:pipi:

Пуштам Болеро од Maurice Ravel и заспивам како топ !
Најчесто со класична музика, неможам со нешто тешко..:/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom