Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Заспивам со Cannibal Corpse :pos:

Се зезам, неможам да заспијам и при најмало шуштење.

Со Placebo заспивам одма..една - две песни да поминат и веќе сум заспала ....:)

си пуштам антена или сити и топ ми е одма заспивам

Заспивам со музика од мојата 11-12 годишна возраст, и тоа со радио, а последниов период тоа е исклучиво Македонско Радио 2, и цела ноќ до станување не ја гасам музиката.

Јас можам да задремам со музика ама проблем е што никогаш не можам 100% да заспијам. Во зависност на што слушам музика или ги гасам USB-то и CD-плеерот, или систем гасам или ТВ ама не можам да заспијам ако има некаква бука.

Си пуштам цд со реге песнички и така заспивам...

da u pozadina ako gi imam Armin van Burren ili Mathey Dekay onaka top mi e a pogotovo zenska mi ako e do mene

nema nikakvi sansi da zaspijam so muzika:nenene: kolku i da se trudam!
koga so legnuvam ne sakam nikakva galama .
ke si legnam, si fantaziram,:) i zaspivam!
a so muzika da zaspijam toa ne mozam! zaso ke stanam i ke pocnam da igram i amin zaspivanje! :pos2:

Најобавезно заспивам со музика...најчесто со сентиши, моментално 2 песни ми се на таа листа Come Undone - Duran Duran и Hazard - Richard Marx. А кога се будам се знае....Тоше.

Da porano mnogu poveka slusav pred spiene.
Deka stalno slusav od telefonot preku slusalki za da ne im smetam na drugite, ednas sum zaspala taka i koga se razbudiv baterijata mi bese tapa :toe:
Ama vo posledno vreme slusam eden glas koj e poubav od bilo koja melodija i koj mi e najsladkoto nesto sto mi daruva son.:pipi:

Кога се враќам од на работа дрмам со музика некој 3 сати ..... иначе јас живеам со музика , нон стоп слушам кога сум пред компјутер ( 8 сати на работа и некој 3-4 сати дома,знам за лечење сум ама шо да прам :) )

Редовно заспивам, и тоа со Death Metal :lud:

Не можам да заспијам ако не слушам музика. Никогаш не го исклучувам компјутерот и секогаш си местам музиче со кое поубаво си заспивам и се будам. Зависна сум од музика, секогаш мора да си брчи нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom