Зашто женските никогаш не признаваат кога се они виновни?

• Креатор на темата Креатор на темата tomislayer
  • Време на започнување Време на започнување
Не признавам дека сум крива кога знам и можам аргументирано да потврдам дека сум во право. Имало случаи кога сум мислела дека сум во право ама после добар муабет и издржано образложување од страна на партнерот кога сум увидела дека сепак е во право, се повлекувам и секогаш се извинувам.

абе сите тврдоглави сте женските...има исклучоци не велам не...па да не прајме муабет за гордоста... ако згрешите и ако се извините не знам шо ке ви се напрај(за тие шо не признаваат)дури шо не ви се извини некој викате оти не ви се извинил и не признава...а и да ви се извини пак се противите пак не ви чини и тоа...ке најдите сосем трето...така да нема излез на крај со вас...свака час на исклучоците...а зошто го прат то стварно не знам...ама ич не му чини од нивна страна..

Бате да ја донесам да ти каже како сум се понашал со неа?

Е па ај да ти ги донесам и јас, да ти кажат како јас сум се понашала со нив?

Да донесам другари шо си прошле исто а никад нишо не сме им напраиле... (со сигурност ти рврдам)... можда ние иаме таква среќа, или пак на форумов се ставаат само цури шо се фини и ок :) Извинење ако сум навредил некоја :smir: добро има и исклучоци (секоја чест за нив) ама ви викам дека иам доволно примери за тоа :) Иначе имаше горе демек зашо отвараме теми да лечиме комплекси... не бе сестро не лечам комплекси... НЕАМ комплекси... реален сум и секогаш, ама баш секогаш признавам коа грешам...

Да бе, да можам и јас одма да ти донесам другарки, кои се фини и исто проаѓале, а ништо не направиле. Или може ние имаме таква среќа, дека сите машки на форумов се ангели. Не дека нема исклучоци, ама доволно има примери.

И како ти изгледа ова? Убаво ? Убаво е да се генерализира? Не. Аман ќе сфатиш дека тоа е едноставно индивидуално? Дека не можеш да генерализираш? Дека тоа е ЧОВЕЧКА особина, горделивоста и инатот? Дај немојте со вакви глупости, навистина го тупите

абе сите тврдоглави сте женските...има исклучоци не велам не...па да не прајме муабет за гордоста... ако згрешите и ако се извините не знам шо ке ви се напрај(за тие шо не признаваат)дури шо не ви се извини некој викате оти не ви се извинил и не признава...а и да ви се извини пак се противите пак не ви чини и тоа...ке најдите сосем трето...така да нема излез на крај со вас...свака час на исклучоците...а зошто го прат то стварно не знам...ама ич не му чини од нивна страна..

Леле значи сериозно како што сум у ПМС ми се иде на сите да ви заредам заушки. Дај не ми се правете сите ангели, фини и добри, затоа што ми се повраќа. Демек никој од вас во животот не водел инат или никој од вас тука не се понашал горделиво. Како не ви е срам бе стално да ја префрлате вината на спротивниот пол? Сите женски се тврдоглави? А вие машките многу срциња сте, ние сме wоши вештерки. Дај малце рационално размислувајте преку се ми е веќе да читам мислења БЕЗ ГРАМ самокритичност. Ако сите до сега те заебувале и биле тврдоглави и горделиви, проблемот е до тебе, а не до нив.

Која генерализација......
Зошто баш женските? Као демек вие признавате кога сте криви а?
Различно е кај секого, зависи од карактер.

Која генерализација......
Зошто баш женските? Као демек вие признавате кога сте криви а?
Различно е кај секого, зависи од карактер.
tocno,razlicno e kaj sekogo,ama kaj zenskiot pol toa e mnogu pocesta pojava i mnogu poizrazeno,sekogas sakate da vi se popusti ,zatoa sto vie ste neli ,zenski.i recisi sekogas mora da bidete vo pravo,bas zaradi toa sto ste zenski.

Па некои признаваат не.Сеа ак е инает голем никогаш немат да признајт, да ја отепаш нема да признајт. А демек муабетов, вие машкиве ко ќе сте криви-признавате?

tocno,razlicno e kaj sekogo,ama kaj zenskiot pol toa e mnogu pocesta pojava i mnogu poizrazeno,sekogas sakate da vi se popusti ,zatoa sto vie ste neli ,zenski.i recisi sekogas mora da bidete vo pravo,bas zaradi toa sto ste zenski.

Точно.Работава е да им се попушна пошто наводно се женски,а исто така бараат полова еднаквост.

Aбе види вака повеќето женски си ја признаваат грешката само ако постапиш со нив како што треба то ест културно а по постов се гледа дека не знаеш како со девојки
грубост и шовинизам не ти помагаат исто така и глуп обид да ја контролираш ти не можеш девојка да контролираш бидејќи со контролирање ја правиш дека таа е глупа и граѓанин од втор ред а со тоа е навредуваш
e so ovoj post samo potvrduvas deka zenskite ne priznavaat koga se krivi.vo postov nabroja eden kup "navodni"pricini poradi koi zenskite ne priznavaat deka se krivi.znaci vikas deka i koga ne priznavat deka se krivi,toa ne go pravat po svoja vina,i za toa nepriznavanje od nivna strana im se krivi maskite.

Точно.Работава е да им се попушна пошто наводно се женски,а исто така бараат полова еднаквост.

e so ovoj post samo potvrduvas deka zenskite ne priznavaat koga se krivi.vo postov nabroja eden kup "navodni"pricini poradi koi zenskite ne priznavaat deka se krivi.znaci vikas deka i koga ne priznavat deka se krivi,toa ne go pravat po svoja vina,i za toa nepriznavanje od nivna strana im se krivi maskite.

Дај сериозно не тресете глупости, сериозно не можам да читам вакви глупости. Да знаеш само колку машки има што попрво би дале да им ја пресечат главата отколку да признаат дека се виновни, особено ако они сметаат дека суетата им е изгребана. Не велам дека жените не знаат да бидат тврдоглави и дека знаат да бидат упорни и да не попуштаат, али не ми ги продавајте тие патетични приказни дека само жените ви прават зло и дека само кај жените е изразено тоа, сериозно е патетично. КОГА ЌЕ СФАТИТЕ ДЕКА ТОА Е ЧОВЕЧКА КАРАКТЕРИСТИКА, А НЕ САМО ЖЕНСКА? Само да ве потсетам дека не сте Бог, па да бидете безгрешни. А башка тврдоглавоста е индивидуална особина.

Леле значи сериозно како што сум у ПМС ми се иде на сите да ви заредам заушки. Дај не ми се правете сите ангели, фини и добри, затоа што ми се повраќа. Демек никој од вас во животот не водел инат или никој од вас тука не се понашал горделиво. Како не ви е срам бе стално да ја префрлате вината на спротивниот пол? Сите женски се тврдоглави? А вие машките многу срциња сте, ние сме wоши вештерки. Дај малце рационално размислувајте преку се ми е веќе да читам мислења БЕЗ ГРАМ самокритичност. Ако сите до сега те заебувале и биле тврдоглави и горделиви, проблемот е до тебе, а не до нив.

ова болдираното мислам дека вие тоа го правите....а кажи ми мене зошто да се инаетам за нешто да се прам дека го некам а всушност убо ми е??тоа вие го прајте..сами си прајте лошо за вас!!ебати гордоста и тврдоглавоста ко си прајте лошо да ви е..убавото во обратен правец да го пренсочувате.А за ова шо ме заебувале...да тука си во право крив сум зато шо добрината вие не знајте да ја искористите како шо треба...туку ке најдите послаба точка и тука мавате...ама и тоа не ви одговара па ке најдите сосем трето за да испадниме ние криви..и секогаш ние не сме во право!Знајш колку значи да згрешиш и да се извиниш??многу!!ама ретки се женските шо се извинваат..свака му час!!лош да си нечинело...добар да си нечинело..е шо треба за вас...ни една средина не ви се погодува..без навреда не го зборам ова лично за тебе општо кажвам..:smir:

ова болдираното мислам дека вие тоа го правите....а кажи ми мене зошто да се инаетам за нешто да се прам дека го некам а всушност убо ми е??тоа вие го прајте..сами си прајте лошо за вас!!ебати гордоста и тврдоглавоста ко си прајте лошо да ви е..убавото во обратен правец да го пренсочувате.А за ова шо ме заебувале...??многу!!ама ретки се женските шо се извинваат..свака му час!!лош да си нечинело...добар да си нечинело..е шо треба за вас...ни една средина не ви се погодува..без навреда не го зборам ова лично за тебе општо кажвам..:smir:

Па ова што го опиша дека женските го прават не е само карактеристика на женските, затоа што истото ми го правеле и мене машки. Буквално истото. Ама јас не се жалам бе. Знаеш дека ако стално налетуваш на нешто лошо, до тебе е проблемот. Не може бе сите да не чинат. Барај на другите места, смени ја малце перцепцијата. Не може стално некој да е крив и стално да те повредува. До човекот е тогаш, не до сите други!

да тука си во право крив сум зато шо добрината вие не знајте да ја искористите како шо треба...туку ке најдите послаба точка и тука мавате...ама и тоа не ви одговара па ке најдите сосем трето за да испадниме ние криви..и секогаш ние не сме во право!Знајш колку значи да згрешиш и да се извиниш
До сеа можеби ме повредиле катаљарда пати. Катаљарда. И наивност и добрина искористиле. И? Шо треба? Да кукам? Аман дај соберете се малце. Не ви се случува само на вас лошо бе. И нас не' повредуваат машките. Ова што го опиша ти, го прават и машки. Не може да се генерализира бе АМАН!!!

Зависи од девојката, јас познавам и некои кои си признаваат и се објективни.

lol ako тебе ти се испонаша бедно некоја ти мрчи муда ли или не знам што нема некад да те фати инает си пишав во еден друг пост зш како не ми ги превртувај зборовите и не потврдувам ниту пак окривувам никој

Narode dosta so ova zenski - maski delenje i takvi raboti.Kako prvo nikogas ne sum sakala nekoj nekogas da mi popusti, mislam alooo covek e sekoj ne e bitno dali e masko ili zensko tuku biten e karakterot.A i ako imate nekoja takva devojka togas sami ste si krivi za toa, zasto popustate?I razberete ne se site isti, ima i od maska strana sto se inatat ima i od zenska.Znaci ne e biten polot biten e stavot!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom