Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Epa ko prvo alkoholot ne steti dokolku se konzumira u umereni kolicini,a piam zaso sakam (ama ne sum pianica)

Дафи е експерт за овие работи....слушајте го неговото стручно мислење....:)
Пијам зашто без него не би било исто на журки...

Ем пијам ем цигари пушам,...
рекорди не бркам
-и не рушам!

Толку од мене.

zaradi socijala... da ne bea drugarite/drugarkite nikoash u zhivotot nema alkohol u ustata da stavam ednostavno mi nema nikakof apil. ali toa e del od deneshnata interakcija pomegju mladite, normalno so dobra pesna (pesna za krevanje race) ide i edna chashka rakija, pa koa vekje taka e redot zoshto da ne ;) ne me svakjajte pogreshno ne pijam od pritisok od drugite, koga ne mi se pie uopshte ne pijam, ali del od nashata kultura e pa skim si takof si...
jedino pijam koga mi se pie koa epten ne sum raspolozhena neshto mi e na um i sakam da se raspolozham i da zaboravam na sve...togash 4-5 chashki rakija i sve mi e ramno :) togash ne ni mislam dali mi shtetelo ili ne

е зошто бе???а зошто да не пијам ??
ПИЈЕМ ДА ЈЕ ЗАБОРАВИМ :) :)

Garfield напиша:
Јас не пијам ни капка.

Ни јас не пијам. Не затоа што штетел, има многу други поголеми „штетници„ од алкохолот ( оние на две нозе:pos: )...туку зашто не го поднесувам. Во никаква варијанта.

Ej kolku pati me prasala majka mi .. sine sto pies koga ti skodi..i nikako be da ja poslusam kako i za sve ostalo:)...abe koga ke trgne trgnato e..poslebno so onoj manekenon toa red bull i votka..ili pivo red bull..abe dodeka ne se izgubime ne mozevme da prestaneme..so znam..mislam deka e do drustvoto..nisto drugo ne moze da mi vlijae:D

На кого му создава проблеми алкохолот, било физички или проблеми во однесувањето кон околината и себе, не треба да пие. Има луѓе кои многу несвесно прават ужасни проблеми кога ке се напијат. Јас не сум имал „лоши” пијанства до сега освен еднаш кога се имам степано после којзнае колку обиди да ја избегнам тепачката.-Но тоа е само еднаш, на толку многу пијанства до сега, занемарливо речиси.

Во се што претеруваш не е добро! Супорт за DuFFy! Јас пијам од задоволство! Уживам во чаша добро вино, пиво или некој освежителен коктел летно време!

Пред да идам на утакмица обавезно малце пијам дал пиво или вино-онака да се опуштам малце.Исто и на некоја журка каде песните ме гаѓаат у срце и не можам да се воздржам па у одредени ситуации се праам камен , а тогаш најчесто или плачам или сум многу весел.У сваки случај алкохолот е на моја страна :cug:

Алкохол во умерени количини е добро по здравјето, ама ако с епретерува а ососбено со жестоки пијалоци си ја наебал. Јас обичо еднаш неделно си пивнувам, опивам, и тоа ако има добро друштво со добро мезе

Pijam onaka za atmosfera,za podobro raspolozenie ama ne mnogu cesto, samo koga ke izlezam vo kafic ili vo park ama ne pijam nikogas za da se nacukam nego onaka 2-3 caski retko poveke.

pa ne pijam za da se nacukam ili na nekoj drug da mu pravam merak.... toa go pravam za mene, onaka nekolku caski kolku da se oraspolozam! :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom