Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Офчар напиша:
Зборам за дотерани фаци, коњак, коктел и виски шема по кафичи
Што имаш бе ти против дотераните фаци кои пијат коњак, шток и виски? М?

ја знам зашто му сметаат, сигурно му изгледаат цепачки, или па не му изгледаат онака народски, како што би изгледале у задруга со шише пиво во рака :lol:

@ Ејсид: си бил ти у добро друштво.. или си имал среќа.. ама рецимо у туристички или шемаџиски места имаш такви пошто-пото начукани фацки.. уфф.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

@ Mistique: шо се буниш па ти, не зборам за такви као тебе.. :D абе ги знаете сите, си ги иаме по комшии, у маало (некој дури по дома, некој у себе).. е сеа ако идеш по кафичи зашо е шема, ондак сум се прелагал :wink:

@ Гижо: има и у тоа вистина..

Офчар, непотребно чувство на "вунило" си добил друже, не е така како што изгледа, верувај ми! :)
Впрочем, на нашата прва средба јас пиев коњак, и тоа се сретнавме на "шемаџиско" место. Фалеше нешто во нашата конверзација? Урлав "Ааа, пијан сум"? :)

Абе кој те спомна да те еам :D

Колку автобуси смени ти за да доеш тогаш :?:

Знаеш на кои фацки мислам, еееЕЕЕеееЕЕЕЕееее..

Па и ја пијам коњак некогаш, па што..

:D

Абе све лично сфаќате.. а и ја многу гомна јадам.. :lol:

Офчар напиша:
:D

Абе све лично сфаќате.. а и ја многу гомна јадам.. :lol:

ја би рекол... да не јадеш толку гомна нема да сфаќаат лично :D

Јадењето гомна е есенцијално.... :roll:
Јадењето гомна ме прави да сум среќен.... :roll:
Живеам за да јадам гомна.... :roll:

А не е Мистик толкава суета па да се препознае во зборови кои можда делумно соодејствуваат на него, ама суштински не :roll:

Ај ти Гижомен кај Натуш на ЕмЕсЕн :D

Инаку.. вечерва у парк.. едно друштво фраери.. дотерани.. шминкерчиња.. проаѓаат пред мене.. и муабет „леле многу коњак испив“.. и тука мојата самоконтрола положи испит.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Секој нека си тера како сака.. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Офчар напиша:
Јадењето гомна е есенцијално.... :roll:
Јадењето гомна ме прави да сум среќен.... :roll:
Живеам за да јадам гомна.... :roll:

А не е Мистик толкава суета па да се препознае во зборови кои можда делумно соодејствуваат на него, ама суштински не :roll:

Ај ти Гижомен кај Натуш на ЕмЕсЕн :D

Инаку.. вечерва у парк.. едно друштво фраери.. дотерани.. шминкерчиња.. проаѓаат пред мене.. и муабет „леле многу коњак испив“.. и тука мојата самоконтрола положи испит.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Секој нека си тера како сака.. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

:msc3:

0-6.JPG

:hey3:
(Giunti :!: :!: :!: )

pa ja....

ja pijam oti....pa taka si ja zadovoluvam ovaa moja zedna dusicka...I sega mnogu mi se pieeeeeee :(

Jas ne pijam cesto no ako se sobereme site drugarki togas ne se znae

Ретко пијам ама секогаш пијам за мој кејф, а и да додам дека 3 пијачки и јас патос сум хихихи

ja ne sum protiv pienjeto na koj ne mu drzi gazot neka ne pie zestoko ili pak neka se ladi so pivo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom