Заради српското, симнати сите знамиња во Задар

• Креатор на темата Креатор на темата demmian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш напротив, НАЈУБАВО ЗНАМЕ КОЕ НЕКОГАШ СУМ ГО ВИДЕЛ Е СРПСКОТО...!!!

Како не се паднаа да играат со Усташите, мамето да им го здробеа...

Понекогаш за тебе се прашувам дали си навистина при себе...

А,во однос на болдираното:и јас би сакал да играа србите со Хрватите,во тој случај Хрватите ја имаат сета морална поддршка од наша страна.

Затоа што Хрватите за вас србите се Богови во секоја една сфера.

Хрватите се поим за култура,цивилизираност,напредност и просперитет во однос на вас шумадинците.

Француската тробојка е како прво вертикална, а како второ е плава, бела и црвена... Додека Српското е плава црвена и бела и двоглав БЕЛ орел со круна горе и штит со КРСТ и 4-S во средината... Додека Албанскиот е црн и повеќе личи на некоја флека...
А на крај на краевите Двоглавиот ОРЕЛ е симбол на ХРИСТИЈАНСТВОТО...!!!

Но знам дека тебе ти е целта само провоцирање, ама ако... ми одговараш таков... Ти си ми пациент... :helou:

Двоглавиот орел е симбол на Македонското царство (кое после го нарекуваа Византија) али ја не се љутам, кога се доселија србите го превзедоа Македонскиот јазик, писмо, религија, па зошто да не и знамето.

Затоа што Хрватите за вас србите се Богови во секоја една сфера.

Хрватите се поим за култура,цивилизираност,напредност и просперитет во однос на вас шумадинците.
A во однос на бугарите од Македонија?
Какви се?
Понапредни или не?
Дами и Господа...
ви го претставувам ликот што се претставува за demnian а дугачко време претходно носеше ник ВМРО (верни до гроб).Еден од челните г`золижачи у омладината на БНД,партијата на Каракачанов:

И друг пат,како цивилизиран дечко,одбери некое помалку светлуцаво одело.Нема смисла да одиш ко кловн.

Ovaj cin samo pokazuje koliko su hrvati prost i necivilizovan narod. Ko da zive u kameno doba. Ovo je sport i tako treba da ostane, nema mesta politici. Univerzijada je kod nas u junu pa videcemo ...

Дами и Господа...
ви го претставувам ликот што се претставува за demnian а дугачко време претходно носеше ник ВМРО (верни до гроб).Еден од челните г`золижачи у омладината на БНД,партијата на Каракачанов:

A бе,најлошата фотка што сум ја имал во животот си нашол да ја ставиш.:uvo:

Ех,бе глуп,прост Србин,за свинска путка не те бива.

Да ти кажам,мизерија во раскош си.Циган и да го облечеш во свила,тој пак си остава Циган.

А кое знаме го спуштиле и запалиле...ааа да веројатно ова. "Лепота" од знаме. :pos2:

belgradepashaluk1gm8.png

Ovaj cin samo pokazuje koliko su hrvati prost i necivilizovan narod. Ko da zive u kameno doba. Ovo je sport i tako treba da ostane, nema mesta politici. Univerzijada je kod nas u junu pa videcemo ...
Мислам дека официјален јазик на форумов е македонскиот.

Врло једноставно, потез фрустрираних козојеба којих је Задар иначе пун.

За-гре-о-та.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom