Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Во Припор кај чешмана.кај да дојдам за парите ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Припор кај чешмана.кај да дојдам за парите ?
Што ти направил па тебе крстот??Што те вреѓа толку???
И ако сакаат нека го вратат првобитното лого,ама тоа да не биде затоа што на некој Бедуин му сметало крстот како симбол.
Реал се има продадено за пари.Тоа се вика проституција.
Е сега измислиле некоја двојна формула.Демек ваму нека ме ебат,ама дома ќе сум невин.
Еве бе ти ме вреѓаш со напишаново горе.Ќе ти дам 1000 евра мавни си бокс.
Така де.Двојна формула.Во муслимански средини без крст,во христијански официјалното лого.Утре некој милијардер од Кина ќе му смета круната,па за таму нека измислат некоја трета варијација.Што си се фатил ти за бедуиниве ко пијан за плот !!
Што тропаш глупости на темава без врска, види прочитај па збори !
Реал не го менува ОФИЦИЈАЛНО СВОЕТО ЛОГО, туку само крстот нема да го има на САМО на дресовите што ќе се продаваат во Муслиманските земји !!
Така де.Двојна формула.Во муслимански средини без крст,во христијански официјалното лого.Утре некој милијардер од Кина ќе му смета круната,па за таму нека измислат некоја трета варијација.
Ако ја разбра поентата о кеј,ако не, ај донт гив а фак.
Ја отвори темата само за да има расправии у врска со крстот?? што сакаш сеа да постигнеш???Па ако е спортот профит тогаш еве нека им дадат на екипите на Барса и Реал по една милијарда евра,ама играчите да не пробаат свинско месо до крајот на живот.Или уште по милијарда,ама играчите секое утро да молзат по 3 камили.
Спорот е профит точно.Ама за профит да се откажиш од крст,нешто што е симбол на клубот од формирањето.
Не е навреда тоа, така е кај сите нас/вас! Ти зошто дома не обесиш Полумесец и Ѕвезда на ѕид или било каде ???Маргинална работа??Крстот е избришан од амблемот и тоа е маргинална работа.И пази избришан е за да не се навредувале муслиманите.Па тогаш Саудиска Арабија кога игра мечеви во христијански земји нека ја избрише полумесечината од своето знаме.
Поентата е дека се одкажале од крстот за да заработуваат повеќе пари.
Ѓи заболе Ку*отДа заради тоа што “навредува“ некого (во случајов и тебе) го сменија. Не е за профит плус од муслиманските земји
Милан ако тргне крст поради иста причина јас дефинитивно нема да бидам нивни фан.