Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Abe batka,ako soberam deka i ptcircle mi plati 50 $,go imash dokazot,3,4 strani ponazad,jas ovaj mesec sum na pojke od 120$.I da za tvoj info sum i na fiver,peopleperhour,mtturk,ali slabo porachki.Taka da,koj plaka tamu rabotam.I ich ne se potcenvam deka zeam pari od ovde od onde.Samo neka ima.

@STEALTH : Еве ти уште еден ПТЦ од мене, нов е, изгледа многу подобро за разлика од сите други сајтови со ефтини скрипти од 30$, ветува многу: buxWon

@Mr.Method (или било кој друг што има потреба за вадење пари на Пејпал) : Исконтактирајте ме доколку ви треба валиден Пејпал на кој би сакале да си повлечете пари, а потоа и да си ги добиете на рака... имам активен Бугарски пејпал и често патувам натаму. па не би било проблем да се среде и таа работа.

@NaughtyByNature : Ќе има уште доста пријателе, планирам уште поголема пара да инвестирам во MyTrafficValue, само нека ми „созреат“ првите 200$ што ги вложив.. ќе лупнам уште 300-500$ (+тоа шо ќе ми се врати од првите 200) сигурно :) Паметно да ги трошиш и да си ми жив и здрав шо ми го покажа сајто ;)

@sankerce : Исплати на Probux/Zapbux/Fusebux нема веќе скоро 2 месеци.. не се ни надевајте дека ќа има.. но што да се прави.. надежта последна умира.. и јас сеуште кликам :)

Точна ми е имформацијата, не пишува минимало 300$ дека треба да извадиш. Тоа е сменето на новиот апдејт

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ништо другарче, сеуште е 300$ минимално, имам 130$ направено, ама не ми се клика веќе, ме мрзи :)

@STEALTH : Еве ти уште еден ПТЦ од мене, нов е, изгледа многу подобро за разлика од сите други сајтови со ефтини скрипти од 30$, ветува многу: buxWon

@Mr.Method (или било кој друг што има потреба за вадење пари на Пејпал) : Исконтактирајте ме доколку ви треба валиден Пејпал на кој би сакале да си повлечете пари, а потоа и да си ги добиете на рака... имам активен Бугарски пејпал и често патувам натаму. па не би било проблем да се среде и таа работа.

@NaughtyByNature : Ќе има уште доста пријателе, планирам уште поголема пара да инвестирам во MyTrafficValue, само нека ми „созреат“ првите 200$ што ги вложив.. ќе лупнам уште 300-500$ (+тоа шо ќе ми се врати од првите 200) сигурно :) Паметно да ги трошиш и да си ми жив и здрав шо ми го покажа сајто ;)

@sankerce : Исплати на Probux/Zapbux/Fusebux нема веќе скоро 2 месеци.. не се ни надевајте дека ќа има.. но што да се прави.. надежта последна умира.. и јас сеуште кликам :)
Problem so novite sajtovi e sto s eneprovereni i nesigurni..mozesn skam,.. za nekoj sto opstoil 5 i poveke godini e dr rabota, opstoile od dobriot menagment .[DOUBLEPOST=1412129938][/DOUBLEPOST]
Друже, како што можев да забележам на Probux и Ojooo табот мора да ти биде активен за да ти одбројува рекламата. На ова Paidverts така ли е? Пошто гледам си пишал дека можеш во нов таб да праиш што сакаш...

П.С Кажи ми - да ги баталам Probux и Ojooo и да се посветам само на Paidverts?
AKos eposvetis samo na eden sajt, ne pravis nisto..ja igram aktivno 10-ina...ali ostanav samo an provereni koi plakaat..a 5 secundi reklama ako tie mn vreme, togas ...:D
eve ti link od mozevi najdobriot sajt :
http://www.clixsense.com/?6721310
tuka trosis 5 minuti za site rekalmi zaedno..:D
A paidverts ako aj igras , da dodeka traat tie 25 secundi, moze da pravis sto sakas..ama treba dobra taktika tuka, inace ke klikas po 0,0005 :)
https://www.paidverts.com/ref/mortalkral
Tuka vlozuvanjeto e mn bitno za uspeh..za 1 dolar vlozen dobivas 1,5...vo bapovi :)
Inace ja ti zboram za stari i provereni sajtovi...da ne s eizgoris akko so probux i slicnite BUX sajtovi..(site koi vo prefiks ili sufiks go imaat zborceto BUX)..:) 99 % od niv se tezok SCUM..Znaci clixsence, ojoo ,PAidVerts se odlicen izbor..ako ne i najdobar:[DOUBLEPOST=1412130484][/DOUBLEPOST]NE znam za drugi, za mene OJOO e kral :D[DOUBLEPOST=1412131647][/DOUBLEPOST]i za kraj uste eden germanski sajt na nivo na ojoo i clixsence: http://www.twickerz.com/?ref=kralmortal strava, :) Se znae koj pravi najbolji prozivodi u svet, Germanija a ne Bugarija, Rumunija ili Indonezija, od kade poteknuvaat poveceto tie starni so nastavka ,BUX,..probux, buxova, buxona i slicna boranija..:D I vardete se od PT strani koi davaat0,5 ili 1 doalr na den ili ajce...masina za perenje pari..

Последно уредено:
Problem so novite sajtovi e sto s eneprovereni i nesigurni..mozesn skam,.. za nekoj sto opstoil 5 i poveke godini e dr rabota, opstoile od dobriot menagment .[DOUBLEPOST=1412129938][/DOUBLEPOST]
AKos eposvetis samo na eden sajt, ne pravis nisto..ja igram aktivno 10-ina...ali ostanav samo an provereni koi plakaat..a 5 secundi reklama ako tie mn vreme, togas ...:D
eve ti link od mozevi najdobriot sajt :
http://www.clixsense.com/?6721310
tuka trosis 5 minuti za site rekalmi zaedno..:D
A paidverts ako aj igras , da dodeka traat tie 25 secundi, moze da pravis sto sakas..ama treba dobra taktika tuka, inace ke klikas po 0,0005 :)
https://www.paidverts.com/ref/mortalkral
Tuka vlozuvanjeto e mn bitno za uspeh..za 1 dolar vlozen dobivas 1,5...vo bapovi :)
Inace ja ti zboram za stari i provereni sajtovi...da ne s eizgoris akko so probux i slicnite BUX sajtovi..(site koi vo prefiks ili sufiks go imaat zborceto BUX)..:) 99 % od niv se tezok SCUM..Znaci clixsence, ojoo ,PAidVerts se odlicen izbor..ako ne i najdobar:[DOUBLEPOST=1412130484][/DOUBLEPOST]NE znam za drugi, za mene OJOO e kral :D[DOUBLEPOST=1412131647][/DOUBLEPOST]i za kraj uste eden germanski sajt na nivo na ojoo i clixsence: http://www.twickerz.com/?ref=kralmortal strava, :) Se znae koj pravi najbolji prozivodi u svet, Germanija a ne Bugarija, Rumunija ili Indonezija, od kade poteknuvaat poveceto tie starni so nastavka ,BUX,..probux, buxova, buxona i slicna boranija..:D I vardete se od PT strani koi davaat0,5 ili 1 doalr na den ili ajce...masina za perenje pari..
За овие 3 си во право,сите плаќаат,само paidverts ја баталив оти е многу досадна со тие 3 captcha.Инаку и таа ме исплати 2 пати.Јас имам уште 10 други,постари од 2 години,и уште 5-6 нови.Од повеќето имам исплата.Се надевам така ќе продолжи.

Dali raboti paypal-ot kan nas , kao pocnale i so Mk da rabotat, ima li nekoj informacija od prva raka za ova?[DOUBLEPOST=1412164175][/DOUBLEPOST]Inace clear bux napravi nnevidena rabota, ni gi doteraa acountite na nula, kao imale problemi od paypal, pa ovie gi gnjavele nesto, i zaradi toa morale da ni gi nuliraat smetkite...:(

kupete si gridseed usb miner, eve vi link http://cointellect.com/?code=f23b46de registrirajte se i mesecno 50 evra se zarabotuvaat ili ako imas dobra fraficka ne ti treba miner[DOUBLEPOST=1412170274][/DOUBLEPOST]kupete si gridseed usb ltc miner, eve vi link http://cointellect.com/?code=f23b46de registrirajte se i mesecno 50 evra se zarabotuvaat ili ako imas dobra fraficka ne ti treba miner

Последно уредено:
Последно уредено:
Абе земете нешто РЕАЛНО РАБОТЕТЕ, како уште се лажите со овие кликања за кило мастики не ми се верува...до толку ве мрзи значи :facepalm:...лежи лебу да те јадам работава.

Абе земете нешто РЕАЛНО РАБОТЕТЕ, како уште се лажите со овие кликања за кило мастики не ми се верува...до толку ве мрзи значи :facepalm:...лежи лебу да те јадам работава.

Уште еден испад и бан од тема, не ни требаат шерифи тука...

@KralAleks : дај жити се научи да пишуваш читко и точно, а и со КИРИЛИЧНА ПОДРШКА по можност :)

Инаку еве ви од денес update od PaidVerts откако конечно дојдов во BAP Group 6 :
Wtm7Myi.png

и уште 10+ комада од по $0.01 ...

Уште еден испад и бан од тема, не ни требаат шерифи тука...
Друже, ако темава е за кликање за 2-3$ месечно дај изјасни се, за таква сума јас повеќе нема да ја надгледувам оваа тема.
Дефинитивно овие страни не заслужуваат внимание! Јас не сум никаков шериф но повеќе од 3 години зимам нешто повеќе од просечна плата (би рекол надпросечна плата) со вклучен годишен одмор од 45 дена со помош на интернет заработка.

Друже, ако темава е за кликање за 2-3$ месечно дај изјасни се, за таква сума јас повеќе нема да ја надгледувам оваа тема.
Дефинитивно овие страни не заслужуваат внимание! Јас не сум никаков шериф но повеќе од 3 години зимам нешто повеќе од просечна плата (би рекол надпросечна плата) со вклучен годишен одмор од 45 дена со помош на интернет заработка.

Темава е за СИТЕ начини на заработка, никој не е крив што има тука дечки што повеќе се занимаваат со ПТЦ, па тоа е актуелно. И не знам што се мешаш у моја комуникација со друг член кој не прави глупаци на цела тема.

Секоја ти чест што заработуваш, ама тоа нема врска со правилата на темата...

П.С Од што заработуваш ако не е тајна? Mикро-работи? Fiverr, Odesk? Упати ме малку за да почнам и јас, ете вчера на Фивер направив gig за превод од англиски на македонски и обратно за 5 долара, ама нешто се изнервирав и го тргнав.
[DOUBLEPOST=1412185698][/DOUBLEPOST]
Инаку еве ви од денес update od PaidVerts откако конечно дојдов во BAP Group 6 :.

Taa реклама од 1.70 треба ли да ја чекаш 13 саати (како на твојата слика) за да се појави друга од таа сума? Фактички на 18 саати (на ресет) имаш по 1.70 само од една реклама?

П.С Од што заработуваш ако не е тајна? Mикро-работи? Fiverr, Odesk? Упати ме малку за да почнам и јас, ете вчера на Фивер направив gig за превод од англиски на македонски и обратно за 5 долара, ама нешто се изнервирав и го тргнав.
Заработувам официјално од фивер, но луѓето почнаа на скриен начин да ми оставаат скајп или имејл така сега воглавно преку скајп контактирам за билокаква работа што ја бараат и веднаш после тоа плаќаат, намерно не им кажувам колку да ми платат за сами да одредат за и друг пат побараат услуга... :icon_lol: испод 30$ досега никој не платил на овој начин. Исто така не можам да се пожалам од clickbank.com тука се прават пари од ништо. 2-3 месеци ќе се изнамачиш но после можеш слободно да дремеш во некој кафич и да гледаш како заработката ти расте од саат на саат. :cool:

И едно запамти не треба да се претставуваш како од Македонија, на никого не му е гајле за нејзе а си бараат нашинци тоест нивни сограѓани. (Американци и Англичани се воглавно што плаќаат) Немој да фаќаш работа со некој пакистанец, индиец или било кој од тие земји верувај ми повеќе ќе треба да им сработиш за сумата што ќе ти ја дадат а може и да ти наштетат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom