Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Прва исплата од PaidVerts
kH7ZtbR.png

За колку време ги собра овие пари ако не е тајна? :)
За еден месец отприлика (со вложени 100+ $) ќе имаше и поголема заработка
ама сајтот имаше проблеми со серверите и имаше денови со многу минимален профит
фала што се регистрира преку мене очекувај ПП
Ова се денешните кликчиња :icon_lol:
0rTmGtA.png

Последно уредено:
Имам 50еур на пејпал,немозам да ги подигам само да ги испратам мозам,па ако некој сака да направиме размена,за него ке има 5еур добивка.

Гледам дека неколку луѓе од тука направиле свој акаунт на пробукс преку мојот линк. Поради тоа што не знам според никот кој тука го користите кои сте, доколку ви треба помош, за тоа како да се зголеми заработката, слободно пишете ми во ПП.

Останатите кои што се заинтересирани, линк за регистрирање тука!

Ima nekoj tuka koj raboti na ptcircle? gledam dokazi od isplati na nivnata strana,nema isplati pogolemi od 20$,iako IvicaPunk tvri deka e siguren sajt,dali nekoj od tuka ima da go potvrdi toa???

Najdov edna ptc strana na koja se zarabotuva lesno a i dobro,nad 1$na den samo od klikanja, imaat 7-8reklami koj so davaat 0.10 da gi gledas a traat po 100sekundi, 5-6reklami koj so davaat po 0.05 0.04 0.03, i ostanatite se po 0.01 i pomali,ako gi klikas site sigurno nad 1$ na den gi praite,a ako imate i referali togas uste povekje ke zarabotite,isplata na paypal i payza minimalna isplata 5$, a 5$ za 3dena se zarabotuvaat,pa ako se registrirate reg se preku mene ne gubite nisto.
https://www.PaidToClick.ca/index.php?view=join2&ref=bitolaa44[DOUBLEPOST=1406369539][/DOUBLEPOST]I vo Offer Wall imate da klikate,vo Survey lesni zadaci za koj so plakaat po 0.20 0.30$. od koga ke ja zavrsite zadacata cekate da vi ja odobrat i dobivate pari na balance,lesno e za 3dena 5$ se pravat easy.

Последно уредено:
Ептен добро ти оди. :pos:

revenues.jpg

Којзнае за колку светлосни години ќе ја видиш оваа бројка на твојот акаунт.
Очекувај во секој момент приватна порака "Еј брат, ај ако не е тајна, кажи ми на која страна кликаш".
И ела објасни му после дека не "кликаш" никаде... :facepalm:

Ајде уште едно мотивационо

Attachments

• cats-crop.jpg
    cats-crop.jpg
    13,7 KB · Прегледи: 56
Ајде уште едно мотивационо
Ова е од?[DOUBLEPOST=1406561832][/DOUBLEPOST]
Najdov edna ptc strana na koja se zarabotuva lesno a i dobro,nad 1$na den samo od klikanja, imaat 7-8reklami koj so davaat 0.10 da gi gledas a traat po 100sekundi, 5-6reklami koj so davaat po 0.05 0.04 0.03, i ostanatite se po 0.01 i pomali,ako gi klikas site sigurno nad 1$ na den gi praite,a ako imate i referali togas uste povekje ke zarabotite,isplata na paypal i payza minimalna isplata 5$, a 5$ za 3dena se zarabotuvaat,pa ako se registrirate reg se preku mene ne gubite nisto.
https://www.PaidToClick.ca/index.php?view=join2&ref=bitolaa44[DOUBLEPOST=1406369539][/DOUBLEPOST]I vo Offer Wall imate da klikate,vo Survey lesni zadaci za koj so plakaat po 0.20 0.30$. od koga ke ja zavrsite zadacata cekate da vi ja odobrat i dobivate pari na balance,lesno e za 3dena 5$ se pravat easy.
Да да еве една недела ги чекам да ми ги префрлат парите, на другарка ми пред 1 месец за неполн ден ми стигнаа, а сега на двете не ни враќаат ни на меилот на сапорт :)

Имаат нови правила за исплата,на 31 или 1август би требало да добиеш исплата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom