Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
sekade sum so ovoj nick i toa e i moeto ime
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:30 ---
ovde ne se zarabotuva 50 dolari tuku nekolku iljadi
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:34 ---
ti be acereal tolku ti e zal da vlozis vo nesto ili pak nemas ni 10 dolari vo dzeb...zosto gi gledas taka rabotite...pred desettina dena imase prezentacija vo Skopje na ovoj proekt i za toa ne nauci...tamu imase 200 budali kako mene????
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:42 ---
moite web strani prezentiraat i drugi raboti i ti siguren sum deka gi posetuvas a ne znaes deka jas sum toj sto vi go mati pametot so najaktuelnite informacii vo denot od makedonija....garantiram deka ti si eden od moite posetiteli barem na eden sajt...

Мангуп, стаи слика од твојата заработка тука да ја видиме, не збори на празно.

Многу ми е жал што на почетокот се претставив одлично а вие веднаш со лошата секира..наивни сте и не сакате да дознаете што работи светот...затоа се откажувам од оваа тема овде на овој форум...ама запаметете и да го препрочитате ова и сите мои коментари за два месеци кога ке чуете и на вашата национална телевизија...мислите дека сум должен да ви објаснувам...потребно е само три партнери за да заработиш 2000 долари а не ми треба сто,тие три можат да бидат некои од мојата фамилија а не ти...

Многу ми е жал што на почетокот се претставив одлично а вие веднаш со лошата секира..наивни сте и не сакате да дознаете што работи светот...затоа се откажувам од оваа тема овде на овој форум...ама запаметете и да го препрочитате ова и сите мои коментари за два месеци кога ке чуете и на вашата национална телевизија...мислите дека сум должен да ви објаснувам...потребно е само три партнери за да заработиш 2000 долари а не ми треба сто,тие три можат да бидат некои од мојата фамилија а не ти...

:pos::pos::pos:

Дај бе приложи доказ од исплати за да ти веруваме. Како може некој да ти верува на празни зборови.

хахахахаах:pos::pos:
До таму стигна работава на МТВ ќе те даваат хахаха :tapp: !
Ај просветли не ти што работи светот ? Кога тој мизерниот сајт што го рекламираш е од пред 1 недела и никој не го знае пак светот работел ....:facepalm::facepalm:

Имам некои пари (не многу, поточно 43 долари) на Payza. Ама не знаев дека до толку пропаднала payza па скоро да нема каде да се користи а повлекувањето го направиле неверојатни 25 долари.
Ме интересира дали некој знае некој сајт за купување или за размена на средства за да си ги повлечам парите или пак можеби некој сака да направиме замена (да пушти пари на Payoneer или Skrill а јас да му пуштам на Payza ете нека биде за 100 денари надоместок 2.5 $).

taka nekae gospodin pametnjakovic....sedi i trpi so tvojata tvrdoglavost...

еве да претпоставиме дека си во право, зошто ти е толку тешко да дадеш некој доказ? Барем потруди се, монтирај, фотошопирај нешто и затни ни ги муцките. не за џабе рекле, пред доказите и боговите молчат.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
ti malku si porealen gledam bas ...na toj nacin zapocnav ako gi sledese site postovi dosega na red bese video vo koe jasno ke se dokazuva za se sto zboruvame dosega ama treba da go izrabotam.No odluciv deka tie sto negativno go prifatija ova nemaat pravo da doznaat za nesto vakvo zatoa neka si talkaat niz zivotot kako znaat i umeat..definitivno nema da go pretstavam programot vo makedonija...ako ne veruvate ajde probajte vlezete na taa strana bez moja dozvola...
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 17:00 ---
zatoa go predloziv prvo linkot za da svatite deka ne e za sekogo tuku za izbrani ludze koi ke mi bidat od doverba a naskoro i vecni prijateli...takvi ovde ne najdov

Добро јас незнам зошто воопшто уште некој го цитира и се замара со типчево ,
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 17:03 ---
ti malku si porealen gledam bas ...na toj nacin zapocnav ako gi sledese site postovi dosega na red bese video vo koe jasno ke se dokazuva za se sto zboruvame dosega ama treba da go izrabotam.No odluciv deka tie sto negativno go prifatija ova nemaat pravo da doznaat za nesto vakvo zatoa neka si talkaat niz zivotot kako znaat i umeat..definitivno nema da go pretstavam programot vo makedonija...ako ne veruvate ajde probajte vlezete na taa strana bez moja dozvola...
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 17:00 ---
zatoa go predloziv prvo linkot za da svatite deka ne e za sekogo tuku za izbrani ludze koi ke mi bidat od doverba a naskoro i vecni prijateli...takvi ovde ne najdov

Братче кој ти е дилер ?

• Ми се допаѓа
Reactions: Wiz
velat deka i fb ke zgasne nekogas a i ti ne veruvam deka ke zivees poveke od 100 godini..mnogu si se nasekiral i stavas dijagnozi teski....pazi covece...toa ne e realnosta

pluginot e postaven pred nekolku casa

Пред неколку часа ако беше ќе пишуваше 117 посети 117 денеска а не 5 денеска . Ќе ти ја посетиме и утре да видиме што фаца си со кликањава за мизерни 0.005$ oд клик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom