Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Dodeka gubite vreme so sitni centi kako sto se neobux vi se isplaka i da reskirate 10 dolari

Земи работи нешто дизајнирај логоа банери , барем за тоа лесно е имаш 1000 туториали како и што , па барај си на фриленсер или одеск работа не туку поставувај вакви глупости 10$ ќе вложиш и од кај да бидеме сигурни дека сајтот не е превара , прво дај овде слика дека ти имаат исплатено а не вака на празно .

Drugar da ne ispadne deka ne vi kazav ova proraboti pred 5 dena....samo za informacija jas rabotam mnogu poveke raboti sigurno od tebe...i zarabotuvam a ti ne mora da veruvas od takvi pesimisti nikoj nema korist...

Drugar da ne ispadne deka ne vi kazav ova proraboti pred 5 dena....samo za informacija jas rabotam mnogu poveke raboti sigurno od tebe...i zarabotuvam a ti ne mora da veruvas od takvi pesimisti nikoj nema korist...

Ти работи колку сакаш ама ова чим излегло пред 5 дена и одма почнале да наплаќаат ке си го видиш крајот а пари немат да видиш , да не речиш не сум ти кажал.

Naskoro ke vi bide dostaven i video materijal so najrealni dokazi ...samo se plasam deka ke bidete za mnogu nivoa pod nas koi sme optimisti...
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 00:12 ---
veke rabotam so platformi od toj tip i imam dokazi
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 00:16 ---
Rabotam so veke slicni platformi so istite timovi koi mi ja pokazaa idninata....i ne veruvam vo prazni nesta nikogas samo vo realen svet

Никој не е будала да си ги открива тајните тука. Сигурно си го видел форумов како потенцијален извор на пардон, нови будали кои ќе работат за тебе, преку твојот линк. Е па не фала. а ти ако толку вадиш пари, свиркај си, терај си, изнакупи коли, станови, оди на одмор на Малдиви ако сакаш :P

ah be drugar ti sto ne veruvas vo nisto i vo tebe nikoj ne veruva..ako mislis deka cekam ja od tebe da zarabotam togas se lazes...ne baram ja nikakvi klienti ovde tuku sakam i vie nesto da zarabotite zasto sudejki po temava nisto ne znaete
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 00:48 ---
dobro zapamti go moeto ime zasto nekogas mozebi ke ti zatreba

Би се пријавил ама треба да имаш купено нешто од Амазон за да можеш да оставаш reviews.
Riview на амазон е нешто како фидбек на ebay? Пошто фидбек можеш да оставиш на ибеј само на купениот производ.

ah be drugar ti sto ne veruvas vo nisto i vo tebe nikoj ne veruva..ako mislis deka cekam ja od tebe da zarabotam togas se lazes...ne baram ja nikakvi klienti ovde tuku sakam i vie nesto da zarabotite zasto sudejki po temava nisto ne znaete
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 00:48 ---
dobro zapamti go moeto ime zasto nekogas mozebi ke ti zatreba

Ако сакаш да помогнеш, оти фино лепо не дадеш некој неутрален линк, некој опис на тоа што точно работиш, туку ставаш твој реферал линк. Немој те молам на деда нивјето да му ги кажуваш :D

Ако сакаш да помогнеш, оти фино лепо не дадеш некој неутрален линк, некој опис на тоа што точно работиш, туку ставаш твој реферал линк. Немој те молам на деда нивјето да му ги кажуваш :D

Остај што ги кажува туку и ги препродава . хахаха

Подгорци како што знам не е во странство ... :facepalm: И не те навреди никој па ти да навредуваш кршете глава ова она , затоа сега ќе ти направам еден репорт па нека видат админите дали ти треба санкција .

пред 5 дена започнал сајтот , па кога успеа да се регистрираш, да уплатиш 10$ , да заработиш пари и да те исплатат? Кажи ни колку пари успеа да заработиш за неполна недела , ќе баталиме сите работа и образование ако е толку исплатливо.

odi be begaj so takvo mislenje stvarno nikogas nema da zarabotite nisto vo zivotot se gleda vasata pasivnost...vo rabotenjeto na makedonski nacin...nikogas od mene nema da doznaete za sto se raboti ..... vasiot pristam na rabotite e premnogu grub i zatoa nieden rabotodavac nema da ve primi...na zalost se otkazuvam od pomosta sto sakav da vi ja pruzam za red drugi programi..zatoa sto vie ste naviknati na siromastija i taka vi bilo sudeno...a za adminot dali ke me banira bas mi e gajle jas sum kreator na 6 portali vo makedonija...i forumi ako ne znaese
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:17 ---
zarem mislite nekoj drug da se zrtvuva namesto vas za da vi bide staveno na masa samo parite da gi sobirate...e ne odi taka treba da si napravis sam grupa na ludze od doverba pa da zarabotis duri i vo realniot svet e taka ...vie ocigledno deka nikogas ne ste rabotele vo tim
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:19 ---
sekoj petok plakaat da znaete deneska e petok sleduva vtorata isplata...

odi be begaj so takvo mislenje stvarno nikogas nema da zarabotite nisto vo zivotot se gleda vasata pasivnost...vo rabotenjeto na makedonski nacin...nikogas od mene nema da doznaete za sto se raboti ..... vasiot pristam na rabotite e premnogu grub i zatoa nieden rabotodavac nema da ve primi...na zalost se otkazuvam od pomosta sto sakav da vi ja pruzam za red drugi programi..zatoa sto vie ste naviknati na siromastija i taka vi bilo sudeno...a za adminot dali ke me banira bas mi e gajle jas sum kreator na 6 portali vo makedonija...i forumi ako ne znaese
zarem mislite nekoj drug da se zrtvuva namesto vas za da vi bide staveno na masa samo parite da gi sobirate...e ne odi taka treba da si napravis sam grupa na ludze od doverba pa da zarabotis duri i vo realniot svet e taka ...vie ocigledno deka nikogas ne ste rabotele vo tim

Да беше креатор на 6 портали и форуми во МКД ќе те знаеше некој а не вака анонимус се зачленуваш на форумов и одма прв пост твојот реферал линк , па уште 10$ да фрлат за џабе за регистрација на таа страната што е активна 5 дена . Оди на друго место лажи ги така !! бтв оди таму на форумите твој објави го ова па збурај реферали . И да ако правиш ти веб страни нема што да се замараш со вакви глупави страници за мочани 50$ кога може од една страница да земеш 300+ евра . Така да не ти држи вода муабетов . Позз и стави ни слика колку имаш заработено следната година (доколку страницата не пропадне).

--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:19 ---
sekoj petok plakaat da znaete deneska e petok sleduva vtorata isplata...

Ахх деца

ice-cream-kid-gif-ice-cream-kid.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom