- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 1
Dodeka gubite vreme so sitni centi kako sto se neobux vi se isplaka i da reskirate 10 dolari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dodeka gubite vreme so sitni centi kako sto se neobux vi se isplaka i da reskirate 10 dolari
Drugar da ne ispadne deka ne vi kazav ova proraboti pred 5 dena....samo za informacija jas rabotam mnogu poveke raboti sigurno od tebe...i zarabotuvam a ti ne mora da veruvas od takvi pesimisti nikoj nema korist...
Riview на амазон е нешто како фидбек на ebay? Пошто фидбек можеш да оставиш на ибеј само на купениот производ.Би се пријавил ама треба да имаш купено нешто од Амазон за да можеш да оставаш reviews.
ah be drugar ti sto ne veruvas vo nisto i vo tebe nikoj ne veruva..ako mislis deka cekam ja od tebe da zarabotam togas se lazes...ne baram ja nikakvi klienti ovde tuku sakam i vie nesto da zarabotite zasto sudejki po temava nisto ne znaete
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 00:48 ---
dobro zapamti go moeto ime zasto nekogas mozebi ke ti zatreba
Ако сакаш да помогнеш, оти фино лепо не дадеш некој неутрален линк, некој опис на тоа што точно работиш, туку ставаш твој реферал линк. Немој те молам на деда нивјето да му ги кажуваш![]()
odi be begaj so takvo mislenje stvarno nikogas nema da zarabotite nisto vo zivotot se gleda vasata pasivnost...vo rabotenjeto na makedonski nacin...nikogas od mene nema da doznaete za sto se raboti ..... vasiot pristam na rabotite e premnogu grub i zatoa nieden rabotodavac nema da ve primi...na zalost se otkazuvam od pomosta sto sakav da vi ja pruzam za red drugi programi..zatoa sto vie ste naviknati na siromastija i taka vi bilo sudeno...a za adminot dali ke me banira bas mi e gajle jas sum kreator na 6 portali vo makedonija...i forumi ako ne znaese
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:17 ---
zarem mislite nekoj drug da se zrtvuva namesto vas za da vi bide staveno na masa samo parite da gi sobirate...e ne odi taka treba da si napravis sam grupa na ludze od doverba pa da zarabotis duri i vo realniot svet e taka ...vie ocigledno deka nikogas ne ste rabotele vo tim
odi be begaj so takvo mislenje stvarno nikogas nema da zarabotite nisto vo zivotot se gleda vasata pasivnost...vo rabotenjeto na makedonski nacin...nikogas od mene nema da doznaete za sto se raboti ..... vasiot pristam na rabotite e premnogu grub i zatoa nieden rabotodavac nema da ve primi...na zalost se otkazuvam od pomosta sto sakav da vi ja pruzam za red drugi programi..zatoa sto vie ste naviknati na siromastija i taka vi bilo sudeno...a za adminot dali ke me banira bas mi e gajle jas sum kreator na 6 portali vo makedonija...i forumi ako ne znaese
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:17 ---
zarem mislite nekoj drug da se zrtvuva namesto vas za da vi bide staveno na masa samo parite da gi sobirate...e ne odi taka treba da si napravis sam grupa na ludze od doverba pa da zarabotis duri i vo realniot svet e taka ...vie ocigledno deka nikogas ne ste rabotele vo tim
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 11:19 ---
sekoj petok plakaat da znaete deneska e petok sleduva vtorata isplata...