- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Скрил ти е најдобро.Preku koja smetka mozam da izvadam kes pari.....payza ima ali e vo frka----skrill? payoneer? na koja da se registriram..ili nekoja druga ...pls pomos za ova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скрил ти е најдобро.Preku koja smetka mozam da izvadam kes pari.....payza ima ali e vo frka----skrill? payoneer? na koja da se registriram..ili nekoja druga ...pls pomos za ova
Скоро со сите процесот трае неколку месеци. Скрил е комплетно легален за во МК само што ќе треба да го чекаш писмото за верификација дома на адреса да ти дојде за да ти биде комплетно верификуван.ok aj da probam kako ke odi toa...dali ima nekoj iskustvo so skrill
Скрил е 100% легален немај гајле за тоа.i taa dan e prevara ..scam???
Јас сум логиран во моментов без проблемda ali od denes ne mozes da se logiras na Payza,,,mozda e momentalno neso..ali neznam.....So velite za NETELLER, I ZA PAYONEER
Како сте со фивер деновиве ?
Кај мене неделава се искинаја, ама можда е затоа што гигот ми се исфрли на првата страна во категоријата.Искрено слабо, имав една дупла нарачка со вкупна вредност од 60$ и брзав да ја завршам до петокот, мислејќи дека ако дојдат нови да не немам време...ама ниту има ново нешто ниту па одговор за оваа шо ми е активна моментално...
Кај мене неделава се искинаја, ама можда е затоа што гигот ми се исфрли на првата страна во категоријата.
Отрплика 25+ нарачки добијав
Еми сега..А затоа ти прашуваш така, за уствари да се пофалиш а?А чиј газ треба да лижиме за и ние смртнициве да се најдиме на насловна?
Одам и јас да прашам на вратаЕми сега..Последниве 1-2 месеци многу слабо беше кај мене.Многу малце нарачки имав, и гигот ми се немаше исфрлено на насловна.
Иначе што викате дека нема ефект кај подршка, јас мислам дека тоа не е точно,зависи како ќе се погодат дали се расположени или не и кој ќе ви се погоди. Се мислев дали да му пишам,и се одлучив да му пишав дека гигот одамна не ми е исфрлен и дека драмастично ми се намалени нарачките, а тој ми врати дека неможеше ништо друго да стори освен да ми го подобри ранкирањето на гиговите. И ај добро, другио ден гледам 20+ нарачки.![]()