Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Да неколку ПИН-ови добив :D работев од два акаунти истовремено. Инаку USA, UK, Canada И Australia се држави/континенти со бенефит. Корисниците од тие држави/континенти земаат 3-4 пати повеќе.

Па нормално си ги штитат своите, кој не ебе нас бе? Ни за гиг со екстрас не иди никој да те ебе ако си од Македонија :pos:

Еве ја и втората инстант исплата од DigitalGeneration, сеуште мислите дека не е валидна странавa? :)
hspamb.png

Еве ја и втората инстант исплата од DigitalGeneration, сеуште мислите дека не е валидна странавa? :)
hspamb.png
Ајде извади ги парите од пауза... Ќе го видиш господ у пижами а плус тоа и кога би успеал банкиве ќе те одерат со провизии.

Ајде извади ги парите од пауза... Ќе го видиш господ у пижами а плус тоа и кога би успеал банкиве ќе те одерат со провизии.

Има другар вадено запознаен сум како работи пауза :)

Сепак ги извадив само колку за доказ дека странава исплаќа!

Нареден пејмент, 50$ директ на картица или пејпал би требало да стават во брзо време :)

Има другар вадено запознаен сум како работи пауза :)

Сепак ги извадив само колку за доказ дека странава исплаќа!

Нареден пејмент, 50$ директ на картица или пејпал би требало да стават во брзо време :)
Да да... така ставаат нови платежни опции се за брзо време... само ти надевај се.
Не ти е добро што прво не прашуваш што како туку одма почнуваш да се рекламираш.

Да да... така ставаат нови платежни опции се за брзо време... само ти надевај се.
Не ти е добро што прво не прашуваш што како туку одма почнуваш да се рекламираш.

Ок у реду е уживај си, странава исплаќа, ќе заработат тие што ќе ја пробаат, и на пејпал кога ќе ми исплатат ќе најдеш маана

Ок у реду е уживај си, странава исплаќа, ќе заработат тие што ќе ја пробаат, и на пејпал кога ќе ми исплатат ќе најдеш маана
Може за едно 10 години кога пејпал ќе има и во мк. ;)

Може за едно 10 години кога пејпал ќе има и во мк. ;)
а има ли можност да се отвори српски пејпал? и ако има, ти или било кој друг ако може да објасни како би идела таа процедура:pipi:

а има ли можност да се отвори српски пејпал? и ако има, ти или било кој друг ако може да објасни како би идела таа процедура:pipi:
А што си се фатил за српски тој може само да плаќа не и да прима. Извади спрски пасош.

По колку се заработува со ова адсенс на јутуб, гледам има многу кој стават, Ме интересира колку може да се заработи од видео со милиони прегледи?

На фивер ми пратил некој порака ама не можам да ја отворам и да му вратам сигурно е за некоја порачка ми вика
For privacy reasons, this user may not be contacted directly.
?????

На фивер ми пратил некој порака ама не можам да ја отворам и да му вратам сигурно е за некоја порачка ми вика
For privacy reasons, this user may not be contacted directly.
?????
Гарант некој ти пратил порака со меил или некаква друга недозволена порака, па фивер ја блокирал пораката,
или корисникот добил бан. Најдобро пиши им на поддршката за да бидеш сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom