Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После некое време напорна работа....
![]()
Ми стигна картичката од фивер... Денес ке ја пробам давидам дали добро сере![]()
moze nekoj da mi kaze kako se izlaga na prva strana na fiverov?gleam sve isti faci gi vrtat u featured....kako da stignam do tamu?
Со мито и корупција![]()
треба да си живееш со админотmoze nekoj da mi kaze kako se izlaga na prva strana na fiverov?gleam sve isti faci gi vrtat u featured....kako da stignam do tamu?
Ааа честитки, јас ја чекам, до крајот на месецов рекоа ќе стигне. И кажи од кој банкомат ќе вадиш да видиме колку ќе ти лапнат провизија![]()
За секоја неуспешна трансакција зима по 1 долар чисто онака да те заболи. Добро што не ти ја земал банкоматот затоа што повеќе пати што си пробувал.ме изгореа со провизија ми зеде 700 денари :/ ми зеде 11-12 долари за активација. И коа отидов на банкоматот пробав да извадам пари и неможеше, Ја извадив картичката пак ја стаив пак ја стаив и можеше. Изгледа треба да ти останат доволно пари за следниот месец за провизија ако не ти е активна картичката.
За секоја неуспешна трансакција зима по 1 долар чисто онака да те заболи. Добро што не ти ја земал банкоматот затоа што повеќе пати што си пробувал.
Подобро не прашувај, не им отварај очи...Јас па им пишам маил на НЛБ да прашам со провизииве како оди, пошто нели нивни банкомат се користи, нивни пари се тоа...и ми вика: ние одредуваме провизии само за наши картички од нашата банкаПа добро, штом се користи нивни банкомат за вадење пари од туѓа банка (Payoneer), мора некако да си ја наплатат услугата нели? Ама ете не добив одговор, дали не сакаа да кажат или пак стварно не знаеја, не знам...ќе прашам и по другиве банки да видам што ќе ми кажат.
Почекај малку, одговор добиваш за неколку дена, може и недела да те фати ...Јас па им пишам маил на НЛБ да прашам со провизииве како оди, пошто нели нивни банкомат се користи, нивни пари се тоа...и ми вика: ние одредуваме провизии само за наши картички од нашата банкаПа добро, штом се користи нивни банкомат за вадење пари од туѓа банка (Payoneer), мора некако да си ја наплатат услугата нели? Ама ете не добив одговор, дали не сакаа да кажат или пак стварно не знаеја, не знам...ќе прашам и по другиве банки да видам што ќе ми кажат.
Едно ти е активација на кратичката - пишува дека е 5$ , друго + видов ако валутата е различна од $ 3% од сумата ти земаат и уште нешто да ти зематме изгореа со провизија ми зеде 700 денари :/ ми зеде 11-12 долари за активација. И коа отидов на банкоматот пробав да извадам пари и неможеше, Ја извадив картичката пак ја стаив пак ја стаив и можеше. Изгледа треба да ти останат доволно пари за следниот месец за провизија ако не ти е активна картичката.