Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
da prasam kako izlagaat na prvata strana na gigovite...i kako nekoi imaat featured?

После некое време напорна работа....
1bfv.png

После некое време напорна работа....
1bfv.png

Со среќа нека ти е бизнисот :) Ме интересира околу изработката на темите, како оди тоа? Комплет ја правиш со се хтмл и цсс или само дизајн во псд?

Ми стигна картичката од фивер... Денес ке ја пробам давидам дали добро сере :P

Ааа честитки, јас ја чекам, до крајот на месецов рекоа ќе стигне. И кажи од кој банкомат ќе вадиш да видиме колку ќе ти лапнат провизија :)

moze nekoj da mi kaze kako se izlaga na prva strana na fiverov?gleam sve isti faci gi vrtat u featured....kako da stignam do tamu?

Ааа честитки, јас ја чекам, до крајот на месецов рекоа ќе стигне. И кажи од кој банкомат ќе вадиш да видиме колку ќе ти лапнат провизија :)

ме изгореа со провизија ми зеде 700 денари :/ ми зеде 11-12 долари за активација. И коа отидов на банкоматот пробав да извадам пари и неможеше, Ја извадив картичката пак ја стаив пак ја стаив и можеше. Изгледа треба да ти останат доволно пари за следниот месец за провизија ако не ти е активна картичката.

ме изгореа со провизија ми зеде 700 денари :/ ми зеде 11-12 долари за активација. И коа отидов на банкоматот пробав да извадам пари и неможеше, Ја извадив картичката пак ја стаив пак ја стаив и можеше. Изгледа треба да ти останат доволно пари за следниот месец за провизија ако не ти е активна картичката.
За секоја неуспешна трансакција зима по 1 долар чисто онака да те заболи. Добро што не ти ја земал банкоматот затоа што повеќе пати што си пробувал.

За секоја неуспешна трансакција зима по 1 долар чисто онака да те заболи. Добро што не ти ја земал банкоматот затоа што повеќе пати што си пробувал.

Јас па им пишам маил на НЛБ да прашам со провизииве како оди, пошто нели нивни банкомат се користи, нивни пари се тоа...и ми вика: ние одредуваме провизии само за наши картички од нашата банка :eek: Па добро, штом се користи нивни банкомат за вадење пари од туѓа банка (Payoneer), мора некако да си ја наплатат услугата нели? Ама ете не добив одговор, дали не сакаа да кажат или пак стварно не знаеја, не знам...ќе прашам и по другиве банки да видам што ќе ми кажат.

Јас па им пишам маил на НЛБ да прашам со провизииве како оди, пошто нели нивни банкомат се користи, нивни пари се тоа...и ми вика: ние одредуваме провизии само за наши картички од нашата банка :eek: Па добро, штом се користи нивни банкомат за вадење пари од туѓа банка (Payoneer), мора некако да си ја наплатат услугата нели? Ама ете не добив одговор, дали не сакаа да кажат или пак стварно не знаеја, не знам...ќе прашам и по другиве банки да видам што ќе ми кажат.
Подобро не прашувај, не им отварај очи...

Почекај малку, одговор добиваш за неколку дена, може и недела да те фати ...
Едно ти е активација на кратичката - пишува дека е 5$ , друго + видов ако валутата е различна од $ 3% од сумата ти земаат и уште нешто да ти земат :D тоа се парите ...

Ме интересира, дали по некое време скорз ќе го исклучат стариов дизајн на Фајвер или ќе остане? Не верувам...ама баш ме заболе за новиов, она што најмногу нас ни треба е нотификејшнс, брзо и лесно пристапување до сите известувања и било какви промени. А за ова стариот е одличен.

Абе луге кажете што нуфите на fiverr??????убаво рече еден член бубрег ли да се понуди за 5 долари?Казете како успевате да продадете нешто па дури и да направите добра сума???????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom