Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
на probux се регнав.Добро ги најдов.Значи треба да кликам нонстоп.Или може да турам 2 долари и да си купам од старт.Се исплаќа ли...
--- надополнето: 22 мај 2013 во 16:05 ---

Уште нешто на колку време излегуваат нови кликови???

Подобро би било да ставиш пари на страната. Минимално е 5 долари. Прво купи 3 реферали, па после купувај уште во зависност колку пари ќе имаш, само не ги троши сите затоа што ќе ти требаат за рециклирање.

Рекламите се појавуваат на 24 часа од времето на серверот, т.е. од 05:00. Меѓувреме има и по неколку реклами што се појавуваат.

Подобро би било да ставиш пари на страната. Минимално е 5 долари. Прво купи 3 реферали, па после купувај уште во зависност колку пари ќе имаш, само не ги троши сите затоа што ќе ти требаат за рециклирање.

Рекламите се појавуваат на 24 часа од времето на серверот, т.е. од 05:00. Меѓувреме има и по неколку реклами што се појавуваат.
да да го проучив малку од малку.Ама треба барем 7 дена да сум зачленет за да ставам пари.А можам ли јас да бидам нечиј реферал...

Многу едноставно е како што кажувате ако е така.
Значи ги кликаш рекламите после купуваш рефелари тие кликаат за тебе и правиш пари :D .
--- надополнето: 22 мај 2013 во 20:47 ---
А за пејпал што правиме ? како да отворам

да да го проучив малку од малку.Ама треба барем 7 дена да сум зачленет за да ставам пари.А можам ли јас да бидам нечиј реферал...

Секој што е на зачленет на страната е нечиј реферал.

И зошто служат овие рефелари тие ке кликаат место тебе или што ?

Не ти пак мора да ги кликаш Fixed Advertisements секој ден за да ги добиеш парите од нивните кликови. Значи секој клик од рефералите вреди пола цент ако имаш стандард акаунт, а ако имаш голден акаунт секој клик вреди еден цент.

Немора пејпл да отвориш, јас користам Payza.

Не ти пак мора да ги кликаш Fixed Advertisements секој ден за да ги добиеш парите од нивните кликови. Значи секој клик од рефералите вреди пола цент ако имаш стандард акаунт, а ако имаш голден акаунт секој клик вреди еден цент.

Немора пејпл да отвориш, јас користам Payza.
Добро фала моментално немам ништо, а за понатаму ако направам некоја пара нема да биде проблем да направам за подигање нели.
--- надополнето: 22 мај 2013 во 21:30 ---
Ги иштракав тие рекламите и имам само 0.21 (1 денар ) :tapp::facepalm:

Добро фала моментално немам ништо, а за понатаму ако направам некоја пара нема да биде проблем да направам за подигање нели.
А шо очекуваше ти, едно евро? :pos:

А шо очекуваше ти, едно евро? :pos:
Не бе човек нормално дека јас не очекував да се прават кој ти знаи колку пари не сум до толку, али баш до толку малце не очекував и колку време ке ми е потребно за да соберам 2$ за 3 реферали.

Па треба да имаш да не се откажуваш. Јас на Neobux кликав околу еден месец за да соберам еден долар, па купив 3 реферали. Потоа полесно се собираат пари. А на Probux вложив 20 долари па побрзо собрав повеќе реферали.

Кога ќе купиш реферали, има една опција AutoPay. Уклучи ја. Кога е пуштена, место да патиш за да го продужиш рефералот, доколку тој кликне, барем еднаш на ден, автоматски се продужува за + 1 ден. На приер има уште 9 дена до истекувањето на рефералот. Доколку кликне, ќе има уште 10 дена до истекувањето.

Пејпал провизија зима 2 евра. Незнам како ќе го префрлиш парите. 1 година = 365 дена * 1 денар = 365 денари ааааа ќе има за сладолед. :pos:

Не бе човек нормално дека јас не очекував да се прават кој ти знаи колку пари не сум до толку, али баш до толку малце не очекував и колку време ке ми е потребно за да соберам 2$ за 3 реферали.

На Neobux ми требаше еден месец за да соберам 1 долар. Јас купив 3 реферали додека имав 1 долар.

На Probux се собираат побрзо затоа што имаш 4 реклами секој ден ко вредат по 1 цент, а тоа е колку 40 реклами на Neobux.
--- надополнето: 22 мај 2013 во 21:50 ---
Пејпал провизија зима 2 евра. Незнам како ќе го префрлиш парите. 1 година = 365 дена * 1 денар = 365 денари ааааа ќе има за сладолед. :pos:

Преку Payza може да префрли. И не е точно дека 365 денари ќе заработиш за една година.
Правите голема грешка што ги подигате парите. Да кликаш цел месец за да подигнеш 50 денари. А ако ги вложиш во реферали ќе имаш добра заработка.

Од моите реферали имам вкупно 7067 клика, а тоа ти се околу 35 долари.

Правите голема грешка што ги подигате парите. Да кликаш цел месец за да подигнеш 50 денари. А ако ги вложиш во реферали ќе имаш добра заработка.

Од моите реферали имам вкупно 7067 клика, а тоа ти се околу 35 долари.
Браво си се убил од зимање пари. Дури ти остана кусур и за курви и хотел. :pos:

Сега секој ден ке кликам и на двете страни се додека не добијам некој долар за да купам реферали,

И до вас некои ако неможете да помогнете не одмагајте, не сум толку кретен за 365 денари да подигам мислев на повеке пари ако направам дали ке можам да направам pay pal/Payza и да ги подигнам парите бидејки сега ништо немам.

Сега секој ден ке кликам и на двете страни се додека не добијам некој долар за да купам реферали,

И до вас некои ако неможете да помогнете не одмагајте, не сум толку кретен за 365 денари да подигам мислев на повеке пари ако направам дали ке можам да направам pay pal/Payza и да ги подигнам парите бидејки сега ништо немам.
Симе, 100 пути е речено на темава. Од кликање нема пари само буљави очи и искршен маус можеш да заработиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom