- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
А што ќе кажете за тие софтверите од сортата на овој???
има ли некој пробано??? или додобро да не пробувам??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше ваков генератор директно на пејпал што става пари....А што ќе кажете за тие софтверите од сортата на овој???
Може има некој директно во џеб да ми става 100 евра целаИмаше ваков генератор директно на пејпал што става пари....![]()
Ај срамота е.Може има некој директно во џеб да ми става 100 евра цела![]()
Ај објасни шо е финтата со мини џобс односно како функционира.А за префрлување на парите некој погоре спомна дека со пејпал е скао 2евра.... а ти ми зборубаш нешто 25 долари охоооо...Кликам на clixsense i neobux едно два месеци и имам заработено нешто повеќе од 30 долари (на двете страни заедно). Сепак најголемиот дел од парите ги имам заработено преку mini jobs на neobux i complete tasks на clixsense a не со кликање на реклами. Направив голема грешка што парите од neobux ги префрлив на мојот payza налог. Провизиите за префрлување на парите е многу висока (25 долари по трансакција). Па ме интересира дали некој има некакво искуство со префрлување на парите. Налогот на payza го верификував со visa electron ама ми дава само опција за префрлување на девизна сметка каде провизијата е многу голема.
Што се однесува до купување реферали... не сум за таа работа. Пробно купив 5 реферали и не беа нешто расположени за кликање. Мислам дека за еден месец само си ги вратив парите.
Еве ви и принтскрин од neobux за да не мислите дека зборувам напамет.
![]()
Прво за провизијата... точно, преку paypal е 2 долари меѓутоа paypal во Македонија нема па payza ти останува како едина варијанта а кај нив провизијата е изгор. До пред некое време беше 15 долари но неодамна ја покачија на 25. Можеби постои можност да се користи paypal налог од друга држава за Македонија па ако некој се разбира околу тоа нека објани да не плаќаме толку големи провизији.Ај објасни шо е финтата со мини џобс односно како функционира.А за префрлување на парите некој погоре спомна дека со пејпал е скао 2евра.... а ти ми зборубаш нешто 25 долари охоооо...
Can't be
Можеш да ставиш време на испорака дека ќе ти биде побрза, поголема резолуција, во повеќе формати.... и тн.Can't be
Него, кренав левел 1 на Фајвер, па дај некој тип, кажи како да се искористи тоа, гледам има можност да нудиш екстра услуги за повеќе пари, дали то значи дека сега можам да понудам нешто како....ќе ви направам етикета за 5 долари ама само пнг, медиум квалитет, а за екстра 10 долари, комплет векторски....така нешто?
И да ми кажеш она со Фајвер картичката..од МастерКард е, можи кај нас да се вадат од банкомат? А инаку еве ги провизиите:
https://payouts.payoneer.com/partners/Default/fees.aspx?pid=100010650
Ептен слични сме во износите од еден од акаунтите.Кога веќе се фалиме кој колку заработил...
![]()
![]()
Можеш да ставиш време на испорака дека ќе ти биде побрза, поголема резолуција, во повеќе формати.... и тн.
Инаку таа картицата ја имам и може да се вадат пари од банкомат дури и во дуќанче можеш да ја користиш за купување. Само 23 долари е активацијата во МК за една година, месечно 4 долари за водење на сметка на 20000 ден зима 1800 ден. провизија. Плус ако немаш доволно на картица ти зима 3 долари чисто онака да те здоболи. За купување по маркети вика дека нема провизија ама пак има и за тоа. Јас тоа не го користам нема и за пајонер да работам да им ебам тоа евреите.
--- надополнето: 23 мај 2013 во 19:49 ---
Ептен слични сме во износите од еден од акаунтите.Само јас помалце сум купувал. И што чекаш зашто не ги вадиш парите јас на околу 80 долари повлекувам.
--- надополнето: 23 мај 2013 во 20:01 ---
И до кој износ менуваш пејпал?
Земи ја и пробај. За 1 месец ке ти стигне. Само немој тука да напишеш абе овие ме изгореа... За МК активација е 23 а не пишува.Мислам не си во право за провизиите:
https://payouts.payoneer.com/partners/Default/fees.aspx?pid=100010650
Почетна активација ти е 5 долари, да префрлиш пари од Фајвер на картичка ти е 1 долар, а да извадиш пари ти е 3.15.
Пишува во other countries и е 5 долариЗеми ја и пробај. За 1 месец ке ти стигне. Само немој тука да напишеш абе овие ме изгореа... За МК активација е 23 а не пишува.