kolku imas vlozeno drugar...?Јас кликам на Необакс, имам 212 реферали(2 директни) и вадам по 1.8$ на ден, тоа ми се доволно за цел месец да ги имам рефералите и профит, плус секоја недела изнајмувам повеќе реферали така да се зголемува профитот, и евентуално ќе стаса до над 100$ профит месечно.
Треба само стрпение и добра стратегија, не е нешто тешко како да земеш да копаш, јас баш како хоби го третирам, ко игра на фејсбук да е, да менаџираш со реферали дневно, и да си кликаш, ништо посебно 10 мин работа бара во ден, 5 за кликајне и 5 за менаџирање.
Следи во потписов мој како се накачува колку имам заработено.(Член сум 1 месец).
jas sum clen od 26.01.2013 znaes kolku imam.... IC. Iznajmiv 12 referali a sega imam 10. dvajca mi otidoa zatoasto nemav pari da gi prodolzam. Znaci ako ne vlozis na NEO ne mozes da zarabotis a pricina za toa e sto davaat samo po 0.001$ za klik. Klikam na PROBUX tamo se podobri davaat po 0.01 za klik toj go otvoriv nedela dena pokasno a imam nekoja para tamo i imam 66 referali ama kolku e dobar ke vidime toj e prilicno nov taka da...TOA E
И мене малку ми тргна, уште 2 гига ми фалат за да станам левел 1, како што читав тоа се постигнува со 10 гига. 32 долари имам моментално ама ептен споро ги префрлаат на твојот профил, ги гледаш таму дека си ги заработил ама додека не легнат на твојот профил на страната, т.е. да ти ги одобрат за повлекување, ништо...јас не знам што им е толку проблем тоа, па се чека 15 дена за одобрување за ебени 4 долари