Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој се занимава со NeoBux? Ако се занимава, може ли да ми каже дали може да се префрлуваат пари од неверифициран Payza акаунт на NeoBux и преку што ги подигаат парите?
--- надополнето: 10 април 2013 во 19:49 ---
Може ли преку Skrill да се вадат пари од со картичка од банкомат?

Денес биткоинт од 270 Долари падна на 120 долари за 3-4 сати...:)...не да беше очекувано...

И пак рипна. Како и да е, оние што први почнаа да тргуваат и копаат станаа милионери, секако се во ќар. За останатите, веќе не се исплатат инвестиции.

Биткоин е дигитална валута и е ограничена од алгоритам, што значи е создадена да постои во одреден, финален број примероци (монети). Исто така не е можно како со нормалниве валути, ако се јави потреба, владата да испечати уште 3 милијарди. Поради фактот што алгоритам ги генерира монетите, тие се појавуваат согласно со вложените хардверски моќи.

Друг проблем е тоа што како расте вредноста на биткоинот сите купуваат, а никој не продава, што значи дека каде и да е меурот ќе пукне и тоа ќе биде тоа.

Edit: Вредноста падна заради DDoS напад врз алогритмот, за напаѓачите да купат монети по пониска цена и откако пак рипна, да излезат со голем профит.

Дечки со ова биткоин може нешто да му се деси на лаптопов ако работам со тоа да ми цркне процесорот ?

Дечки со ова биткоин може нешто да му се деси на лаптопов ако работам со тоа да ми цркне процесорот ?
Графички под гаранција цркаат на нормални компјутери од биткоин... Лаптопот има уште помало ладење... Не би ти препорачал со лаптоп нешто да правиш.

Графички под гаранција цркаат на нормални компјутери од биткоин... Лаптопот има уште помало ладење... Не би ти препорачал со лаптоп нешто да правиш.
ок фала . :)

Има ли до сега некој пари извадено лично да се пофали oд Bitcoin ?
Mtgbox kако може да се внесе во гуиминерот имам налог направено, сеа направив и на mining.bitcoin.cz и си иде нормално работи ова ми е само тест сеа за сега,
кога ке идам на сајтот mining.bitcoin.cz во мојот акаунт ми кажува дека треба да внесам Bitcoin address: гледам на сајтот нема никаде регистрација за ова? сакам да земам ова не ми се фрла сеа за сеа многу пари http://anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=374&pid=34121колку може Mhash да вади, на работа ке ми стои 24 часа уклучен пц барем 20 долари да се вади месечно би бил задоволен, фала.

Zdravo na site zainteresiran sum za temata pa najdov nesto na net za ovaa str http://internetzarabotkamk.webs.com/welcome moze li nekoj da mi kaze dokolku znaete nesto poveke za ovaa str so mozam da ocekuvam i dali e vistinska
Од ова можеш да очекуваш со интензивна работа 2$ месечно со тоа што ќе треба да одвоиш доста време на компјутер а најверојатно ќе треба и нов маус да купуваш секој месец зошто ќе треба да кликаш ко луд.
Ова е страна на необукс и воопшто не е исплатливо.

Ve molam da mi predlozite nesto podobro ako mozi zainteresiran sum i sakam da probam :)
Зависи каков тип на работа сакаш да работиш. Од она што сум го пробал и што сум го прочитал на интернет, јас лично преферирам affiliate програми. Точно е дека тука нема пари преку ноќ и треба да се вложи време во изучување на интернет маркетингот за да се стекнеш со знаење и вештини за да тоа се изработи како треба. Но затоа пак не вложуваш некои сериозни пари, а почнуваш да градиш вистински бизнис. Најчесто овие програми се бесплатни, а инвестициите се во насока на поставување веб страни, покренување на рекламни кампањи и сл...

Има некој акаунт на payza ??? пошо неможам да си ги извадам парите маме им ееам ....
Цело време ми вика Withdraw funds by bank transfer has been temporarily disabled for bank accounts in specific countries. You cannot transfer funds into the bank accounts currently linked to your Payza account.
Што е финтата знае некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom