Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ааа не знаев за ова :) Фала ти. Сега ќе се пуштам секој ден да видиме дали ќе мрднам од мртва точка, ама пак сум скептик малце...кој баш мене ќе ме одбере? А како мислиш да ги поскапувам цените, кога нели се е фиксно, за 5$?
Ако долго време ти е отворен акаунтот и си немал нарачки, подобро отвори нов и нормално избегнувај да ти стои македонското знаме. Цените можеш во 2 ниво да ти купуваат по повеќе гигови одеднаш, што значи да дизнираш нешто во описот ќе наведеш дека ќе треба да нарачаат 4 гига одеднаш. Плус и екстри да ставиш.... Само тоа после 50 направени нарачки. До тогаш нуди услуги што се доста примамливи а ефтини.

Ако долго време ти е отворен акаунтот и си немал нарачки, подобро отвори нов и нормално избегнувај да ти стои македонското знаме. Цените можеш во 2 ниво да ти купуваат по повеќе гигови одеднаш, што значи да дизнираш нешто во описот ќе наведеш дека ќе треба да нарачаат 4 гига одеднаш. Плус и екстри да ставиш.... Само тоа после 50 направени нарачки. До тогаш нуди услуги што се доста примамливи а ефтини.
А не може накнадно да се смени држава? Како што гледам, не може :( Пробав да направам нов профил, ама не гледам нигде да се одбира држава....или тоа автоматски оди по ип адреса? Ти како си регистриран?

А не може накнадно да се смени држава? Како што гледам, не може :( Пробав да направам нов профил, ама не гледам нигде да се одбира држава....или тоа автоматски оди по ип адреса? Ти како си регистриран?
Па ќе ставиш америчка ип и ќе се регистрираш. После тоа не можеш да менуваш знамиња и да сакаш. Јас стојам под америчко знаме.

Дозволено е повеќе акаунти на фивер?? Или прво го деактивираш стариот?
Имам акаунт и направив солидни пари али тоа што го нудев е сега забрането на фиверр, а имам некои нови идеи за гигови.
Како да направам нов?

Дозволено е повеќе акаунти на фивер?? Или прво го деактивираш стариот?
Имам акаунт и направив солидни пари али тоа што го нудев е сега забрането на фиверр, а имам некои нови идеи за гигови.
Како да направам нов?
Имам пријатели кои си цепаат нормално од иста ип адреса по 3-4 акаунти и воопшто никој ништо не им прави. Единствено каде што повлекуваат пари ставаат друг емаил.
Нормално сите акаунти со различен прелистувач логиран.

Јас користам прокси за секој прелистувач оделно и исто на мене никој ништо не ми прави.

Одлучи си сам што треба да направиш.

Па ќе ставиш америчка ип и ќе се регистрираш. После тоа не можеш да менуваш знамиња и да сакаш. Јас стојам под америчко знаме.
Како тоа? Оти јас ако сменам ип адреса, нема да имам интернет :(

Дај некој нека каже нешто повеќе за PTC(Pay to Click) Програмите, како стое со искуства со вакви работи дали исплаќаат или пак се фејк.
Кој се подобри и повеќе информации..
И сакам да знам како најдобро можам да направам пари преку интернет со вложување на време пред комјутер(пример како да направам една просечна плата па и повеќе доколку е можно)

Поздрав:)

Имам пријатели кои си цепаат нормално од иста ип адреса по 3-4 акаунти и воопшто никој ништо не им прави. Единствено каде што повлекуваат пари ставаат друг емаил.
Нормално сите акаунти со различен прелистувач логиран.

Јас користам прокси за секој прелистувач оделно и исто на мене никој ништо не ми прави.

Одлучи си сам што треба да направиш.

Треба и нов пејпал или на постоечкиов да турам уште еден емаил?

Дај некој нека каже нешто повеќе за PTC(Pay to Click) Програмите, како стое со искуства со вакви работи дали исплаќаат или пак се фејк.
Кој се подобри и повеќе информации..
И сакам да знам како најдобро можам да направам пари преку интернет со вложување на време пред комјутер(пример како да направам една просечна плата па и повеќе доколку е можно)

Поздрав:)
со лопата у рака ке напраиш а ако мислиш преку нет мало сутра, се е лук и вода другарче.
неверувај у све што ке прочиташ.
ако се правеше така пари на нет сите ке праевме, мислиш останатите се нешто поинтелегентни од нас?

со лопата у рака ке напраиш а ако мислиш преку нет мало сутра, се е лук и вода другарче.
неверувај у све што ке прочиташ.
ако се правеше така пари на нет сите ке праевме, мислиш останатите се нешто поинтелегентни од нас?

150 страни се труби дека PTC е гола вода, fiver ,fivesquids па дури и microworkers се нешто реално и исплатливо

150 страни се труби дека PTC е гола вода, fiver ,fivesquids па дури и microworkers се нешто реално и исплатливо
нема потреба да ме убедуваш мене, сум го поминал и јас тоа и неам ништо против вие што си фурате.
криво ми е за новивте што ке си го губат само времето...

Како бе не стоите под Македонско знаме за некоја си наводна заработка?
само ако ве видам некаде низ темите дека се декларирате за патриоти :D
Се извинувам за офф топикот,ама плавуша,шта чеш,се воспалува на квази патриоти. :coffee:

Се извинувам за офф топикот,ама плавуша,шта чеш,се воспалува на квази патриоти. :coffee:
оно бугари станаа за пари па овие што стаиле друго знаме е гола вода :LOL:

Треба и нов пејпал или на постоечкиов да турам уште еден емаил?
Зависи колку ти е искористен пејпалот. Ако е малце додај само нов меил.
--- надополнето: 27 април 2013 во 21:58 ---
Јас барем никогаш не сум бил никаков патриот. За мене патриотите се најголеми пијаници кои се удираат во гради а добиле субвенции заради тоа што насадиле коренчиња од ореви и слични глупости.
Освен тоа во мк нема долари, кај америте се. :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom